Gabriela Prisăcariu, dezvăluiri despre relația cu Dani Oțil. Ce regulă și-au impus cei doi: „Am stabilit lucrul acesta”

Gabriela Prisăcariu a dezvăluit detalii inedite despre relația cu Dani Oțil și regula pe care și-au impus-o cei doi.

Dani Oțil și soția lui, Gabriela Prisăcariu, formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri de vedete din showbiz-ul autohton. Inițial, cei doi au avut o relație discretă, însă ulterior au început să se afișeze împreună. Acum formează un cuplu solid și se bucură zilnic de momentele minunate pe care le petrec alături de fiul lor, Tiago, care a venit pe lume în luna septembrie a anului 2021.

Gabriela Prisăcariu, detalii despre relația cu Dani Oțil

Cu toate că își iau în serios responsabilitățile de părinți, Gabriela a dezvăluit recent că ea și soțul ei și-au impus o regulă în cuplu. Cei doi își iau la un moment dat timpul necesar pentru a petrecere timp în doi, motiv pentru care preferă să plece într-o vacanță singuri, unde să se detașeze de problemele cotidiene.

„Mie îmi place să fiu organizată, să știu dinainte, să-mi planific tot. Am stabilit lucrul acesta: trebuie să avem câteva zile, o dată la ceva timp, numai pentru noi doi. Atâta vreme cât avem o bonă, avem bunici, deci copilul este pe mâini nu că bune, foarte bune, trebuie să ne permitem luxul ăsta, să plecăm doar noi doi. Cred că este foarte important pentru cuplu să te reconectezi așa o dată la ceva timp”, a declarat, pentru CIAO.RO, Gabriela Prisăcariu.

Cei doi s-au întâlnit după o prezentare de modă, iar relația lor a evoluat armonios, culminând cu întemeierea unei familii. Dani Oțil nu ezită să o tachineze pe Gabriela atunci când aceasta defilează în ținute provocatoare, însă amândoi se susțin reciproc în carierele și pasiunile lor.

„Ne-am cunoscut la o prezentare de modă. Eu eram în rochie de mireasă la 10.00 dimineața. El înțelege (n.r.. meseria ei), mă tachinează atunci când prinde momentul. Îi mai trimit poză cu mine (n.r. în ținutele din diverse prezentări de modă) și îmi zice să mă îmbrac. Îi spun că sunt îmbrăcată, mai mult de atât nu se poate. Dar așa m-a cunoscut, eu eram model și atunci nu are cum să schimbe lucrul acesta. Așa cum el participă la curse și îmi zice că așa l-am cunoscut eu pe el, așa m-a cunoscut și el pe mine”, a mai spus soția lui Dani Oțil.

Ce o enervează cel mai mult la partenerul ei

Când vine vorba despre relația dintre ei, cei doi demonstrează că se înțeleg foarte bine și împărtășesc același tip de umor. De multe ori fac glume unul pe seama celuilalt, iar recent Gabriela Prisăcariu a dezvăluit și ce o enervează la partenerul ei de viață. Întrebată cine are cea mai multă răbdare în familia lor, vedeta nu a ezitat și a precizat că soțul ei este o fire foarte calmă și are răbdare foarte multă, spre deosebire de ea.

„Eu nu știam ce înseamnă cuvântul răbdare. La mine totul este pe repede înainte și vreau acum să se întâmple. De când îl am pe Tiago încerc să învăț ce înseamnă să ai răbdare.

El (Dani Oțil n.red.) are cea mai multă răbdare, are toată răbdarea din lume și asta mă enervează. Are răbdare, este calm, știe să explice. Eu nu sunt așa, strig: ‘Haideți mai repede!'”, a spus Gabriela pentru CANCAN.ro

Citește și:
Dana Rogoz, dezvăluiri inedite despre copiii săi. La ce trucuri apelează actrița atunci când pleacă în vacanță: „Sunt niște scheme care funcționează'

foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people