Gabriela Prisăcariu, apariție stylish în Italia. Modelul a impresionat cu rochia aleasă, pe care a purtat-o și la nunta lui Răzvan Simion

Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil au participat la o nuntă de vis în Italia.

Dani Oțil și soția sa, Gabriela Prisăcariu, au captivat atenția tuturor la o nuntă inedită care a avut loc la Roma. Cuplul a împărtășit pe rețelele sociale imagini superbe care reflectă eleganța și rafinamentul momentului.

Gabriela Prisăcariu, apariție stylish într-o ținută sustenabilă

Dani Oțil a ales pentru eveniment un costum pastelat, de un verde deschis, asortat cu pantofi eleganți maro, aducând o notă fresh stilului său. Gabriela a impresionat printr-o rochie metalică strălucitoare, care îi punea în evidență silueta și adăuga un aer sofisticat întregii apariții. Ținuta aleasă de Gabriela este cu atât mai specială întrucât a purtat rochia fără umeri și la nunta lui Răzvan Simion cu Daliana Răducanu, unde a strălucit.

Peisajul romantic al Romei, însoțit de apusul de soare, a creat un cadru de vis pentru fotografiile lor, care păreau să fie desprinse dintr-un film de epocă. Această apariție a fost apreciată de fani, care au lăudat simplitatea și finețea stilului cuplului.

Modelul l-a vizitat pe partenerul ei în Malta

Recent, Dani Oțil s-a aflat în Malta, unde a filmat al doilea sezon al emisiunii Power Couple. Soția lui i-a făcut zilele trecute o surpriză și, împreună cu fiul lor, l-au vizitat pe acesta în Gozo.

Gabriela Prisăcăriu a dezvăluit câteva imagini pe durata șederii în Malta, însă le-a povestit fanilor care o urmăresc pe rețelele de socializare că s-a confruntat cu unele probleme de sănătate.

„Îmi pare atât de rău că nu am apucat să postez mai mult din locația asta superbă… dar mi-a fost atât de rău ca niciodată”, a scris Gabriela Prisăcariu pe social media.

Între timp, modelul și fiul ei au revenit în țară, iar Gabriela a povestit pe rețelele de socializare un incident mai puțin plăcut petrecut la aeroportul din București.

Ea s-a arătat supărată de faptul că, deși îl avea în brațe pe fiul ei, care dormea, și multe bagaje, un taximetrist a refuzat să îi ducă de la aeroport până acasă deoarece distanța era scurtă. Ea a mărturisit că i-a oferit acestuia mult mai mulți bani decât ar fi costat cursa, știind că nu stau departe de aeroport, însă cu toate acestea a fost refuzată.

„Cum să refuzi, tu, ca taximetrist, o femeie cu un copil în brațe, care doarme, la 12 noaptea. De ce?”, a povestit modelul pe Instagram.

Relații consolidate, bazate pe încredere, experiențe trăite împreună și momente care le-au demonstrat că au alături omul potrivit. Cupluri care au depășit obstacole pe care le-au considerat importante în consolidarea a ceea ce au construit în doi. Vedete cunoscute de către toți cei de acasă care sunt mai decise ca niciodată să iasă în afara zonei de confort…cel de-al doilea sezon din Power Couple România este aproape de revenire, la Antena 1 și pe AntenaPLAY!

La bine și la greu, cele nouă cupluri care au acceptat provocarea participării sunt gata să fie puse la încercări total surprinzătoare!

Unul dintre cei mai cunoscuți campioni mondiali ai țării și soția lui, Leonard Doroftei și Monica Doroftei, pornesc pentru prima dată împreună într-o astfel de competiție!

„Această experiență de a participa alături de soția mea la o emisiune concurs, reprezintă o provocare și o luptă frumoasă. Îmi doresc să merg cât mai departe în competiție alături de partenera mea”, declară Leonard, completat de soția lui care admite că „am acceptat această provocare din dorința de a ne redescoperi ca si cuplu, sunt tare curioasă cum vom reacționa în împrejurările dificile pe care le impune acest concurs”.

Citește și:
Adrian Nartea, la un pas de divorț. Ce a dezvăluit actorul despre problemele din căsnicia lui: „Neajunsuri neexplicate și neexprimate din lipsă de timp și comunicare…'

Foto: PR, Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people