Gabriela Prisăcariu a apelat la ajutorul medicului estetician. Ce procedură și-a făcut soția lui Dani Oțil: „Merită, baba suferă la frumusețe”

Modelul a dezvăluit că a apelat la ajutorul medicului estetician pentru o procedură mai puțin obișnuită.

Gabriela Prisăcariu a apelat la ajutorul medicului estetician. Ce procedură și-a făcut soția lui Dani Oțil: "Merită, baba suferă la frumusețe"

Gabriela Prisăcariu este admirată pe rețelele de socializare pentru naturalețea ei, iar aparițiile sale sunt cu adevărat încântătoare. Soția lui Dani Oțil este adepta unui stil de viață sănătos și echilibrat, motiv pentru care reușește să se mențină mereu într-o formă de invidiat. De asemenea, acest lucru se reflectă și la nivelul pielii, iar modelul se poate mândri cu un ten lipsit de imperfecțiuni.

Gabriela Prisăcariu obișnuiește să împărtășească des cu fanii de pe Instagram momente din viața de familie. Modelul a vorbit deschis până acum atât despre clipele plăcute, cât și despre cele grele pe care le-a întâmpinat.

Ea și-a luat acum fanii prin surprindere după ce a dezvăluit că a apelat la ajutorul medicului estetician pentru o procedură mai puțin obișnuită și a povestit pe larg despre experiența ei.

„Și pentru că nu-mi place să transpir absolut deloc vin o dată pe an la domnul doctor să-mi facă botox la axilă. Mai întâi stau cu gheață, după care-mi face câteva injecții. Aș spune că nu sunt dureroase…, dar merită, baba suferă la frumusețe. Se injectează niște micro picături în zona respectivă și încet, încet începi să transpiri mai puțin”, a spus Gabriela Prisăcariu, în mediul online.

Ce a dezvăluit Gabriela Prisăcariu despre cariera în modelling

Gabriela Prisăcariu a ajuns în atenția publicului în anul 2015, atunci când a participat la „Supermodels by Cătălin Botezatu”, show pe care l-a și câștigat. La vremea respectivă, avea 21 de ani, iar emisiunea i-a adus o notorietate incredibilă, dar și un renume în modelling. 

Gabriela Prisăcariu activează de foarte mulți ani în modelling și a defilat până acum pentru nume celebre din modă. Vedeta are o vastă experiență și în ceea ce privește agențiile care reprezintă modele, dar, cu toate acestea, nu ar face pasul către a-și deschide propria afacere domeniul acesta.

„Am depășit de mult limita de vârstă, deci încă sunt bine! Nu mi-a fost frică, am zis că o să o fac până când o să fiu acceptată și chemată! Când nu o să mai fiu, nu o să mai fiu! Dar, în orice caz, nu mă văd făcând asta la bătrânețe! Cred că are o limită. În niciun caz agenție de modelling! (n.r. nu vrea să își deschidă o astfel de afacere atunci când o să se retragă din modelling) Am o experiență cu aceste agenții. Sunt copii care mă întreabă la ce agenții să meargă. Nu pot să recomand și îmi pare rău pentru lucrul acesta! În niciun caz nu mi-aș deschide o agenție. Nu m-am gândit încă la lucrul acesta, mai am până atunci! (n.r. dacă să își deschidă o afacere în acest domeniu)”, a spus Gabriela Prisăcariu într-un interviu pentru Ego.ro

Gabriela Prisăcariu a mai vorbit despre un moment în care, spre surprinderea agentului pe care îl avea la vremea respectivă, ea a ajuns la o agenție râvnită din Milano și a arătat faptul că poate să își atingă prin forțe proprii obiectivele. 

„Da, bineînțeles! Este o vorbă celebră, care mi-a rămas în cap, atunci când agentul meu mi-a zis, când voiam să merg la o altă agenție din Milano, la una mai bună, nu la cea propusă de el: „Gabriela, și eu mi-aș dori un Ferrari, dar nu se poate!”. O lună mai târziu eram la respectiva agenție în Milano, am fost aleasă chiar de patronul agenției! I-am zis: „Ar fi cazul să îți iei un Ferrari, căci se poate!”, a completat Gabriela Prisăcariu pentru sursa citată anterior. 

Citește și:
Anastasia Soare, mesaj special pentru Kris Jenner cu ocazia zilei de naștere. Cum a apărut „Regina sprâncenelor” la petrecerea vedetei

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people