Gabriela Prisăcariu a ajuns la spital. Care e motivul și cum se simte acum

Gabriela Prisăcariu a ajuns la spital. Cu ce probleme de sănătate se confruntă modelul?

Gabriela Prisăcariu a ajuns la spital. Care e motivul și cum se simte acum

Gabriela Prisăcariu se confruntă cu probleme de sănătate și a fost nevoită să apeleze la ajutorul medicilor. Modelul a ajuns la spital și a vorbit despre cum se simte acum. 

Într-o serie de Instastories, Gabriela Prisăcariu le-a povestit urmăritorilor motivul pentru care a mers la spital. Din cauza faptului că starea ei de sănătate nu dădea semne să se îmbunătățească, vedeta a decis că trebuie să ceară ajutor specializat. Modelul a publicat și o imagine cu perfuzia la mână, fapt ce i-a îngrijorat pe fani. 

„De obicei nu merg la spital așa foarte repede, dar acum pentru că deja sunt de 2 zile, mă simt foarte rău și iau pastile și mă simt și mai rău, am decis să merg la spital pentru că nu vreau să îl îmbolnăvesc și pe Tiago și se pare că de la el am luat cumva. Pentru că el a avut primul febră, dar el este bine. În 2 zile a avut doar 2 episoade de febră. În schimb, mie îmi bubuie capul, urechile, nasul, gâtul, așa că am decis să merg la spital, ca să fie totul sub control pentru Tiago. Am rețetă, imediat mă fac bine. (…) Ar trebui să-mi iau câteva zile libere, a spus doamna doctor. E decembrie, cea mai aglomerată perioadă din an, cine își ia zile libere cu 2 săptămâni înainte de Crăciun?!”, a povestit Gabriela Prisăcariu. 

Foto: Instagram

De asemenea, Gabriela Prisăcariu a precizat faptul că simptomele nu sunt grave, fiind vorba despre o gripă. 

„Sunt bine, am doar o gripă, nu am altceva. Mi-am făcut niște analize de sânge, este doar o gripă. Simptomele sunt ok acum. Mulțumesc că sunt bine”, a declarat Gabriela Prisăcariu pentru fanatik.ro

Gabriela Prisăcariu a vorbit recent despre problemele ei de sănătate. Vedeta le-a dezvăluit fanilor care este diagnosticul primit de la medici. 

Gabriela Prisăcariu s-a confruntat cu dureri de spate și, în urma unui consult la doctor, a fost diagnosticată cu hernie de disc. În acest sens, modelul a început să facă recuperare. Vedeta își păstrează optimismul și a rămas impresionată de tehnologia care o ajută să își revină. 

„Și cum vă spuneam… Ieri eram tânără, astăzi fac recuperare pentru o hernie de disc. De aici și durerile de spate, super… Acest aparat este grozav. Am doar 30 de ani”, a povestit Gabriela Prisăcariu pe contul ei de Instagram.

Gabriela Prisăcariu a ajuns în atenția publicului în anul 2015, atunci când a participat la „Supermodels by Cătălin Botezatu”, show pe care l-a și câștigat. La vremea respectivă, avea 21 de ani, iar emisiunea i-a adus o notorietate incredibilă, dar și un renume în modelling. 

Gabriela Prisăcariu activează de foarte mulți ani în modelling și a defilat până acum pentru nume celebre din modă. Vedeta are o vastă experiență și în ceea ce privește agențiile care reprezintă modele, dar, cu toate acestea, nu ar face pasul către a-și deschide propria afacere în domeniul acesta.

„Am depășit de mult limita de vârstă, deci încă sunt bine! Nu mi-a fost frică, am zis că o să o fac până când o să fiu acceptată și chemată! Când nu o să mai fiu, nu o să mai fiu! Dar, în orice caz, nu mă văd făcând asta la bătrânețe! Cred că are o limită. În niciun caz agenție de modelling! (n.r. nu vrea să își deschidă o astfel de afacere atunci când o să se retragă din modelling) Am o experiență cu aceste agenții. Sunt copii care mă întreabă la ce agenții să meargă. Nu pot să recomand și îmi pare rău pentru lucrul acesta! În niciun caz nu mi-aș deschide o agenție. Nu m-am gândit încă la lucrul acesta, mai am până atunci! (n.r. dacă să își deschidă o afacere în acest domeniu)”, a spus Gabriela Prisăcariu într-un interviu pentru Ego.ro

Citește și:
Vedete la ELLE Style Awards 2023 (GALERIE FOTO)

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people