Fundația Make It Right, înființată de Brad Pitt, a fost dată în judecată

Fundația `Make It Right` înființată de Brad Pitt, care a construit case pentru locuitorii din New Orleans după Uraganul Katrina din 2005, a fost dată în judecată de două persoane care au susținut că locuințele lor au fost construite și zidite în mod total greșit, potrivit plângerii.

Fundația Make It Right, înființată de Brad Pitt, a fost dată în judecată

Brad Pitt și Fundația ‘Make It Right’ nu au comentat, deocamdată, dar o sursă familiară cu situația le-a spus celor de la People că Brad are încredere în echipa ‘Make It Right’. „A făcut o promisiune că îi va ajuta pe cei din Lower Ninth și intenționează să continue să o respecte și să contribuie cu ajutoare financiare cum a făcut în tot acest timp”. Sursa a adăugat că reparațiile au început în urmă cu câteva luni.

Procesul a fost intentat de Lloyd Francis și Jennifer Decuir, care au menționat în document că „locuitorii au fost și sunt foarte recunoscători față de Domnul Pitt pentru reconstruirea caselor din Lower Ninth Ward, pentru că acel cartier nu este doar proprietate pe care le află casele lor, este comunitatea lor”.

Avocatul proprietarilor, Ron Austin, le-a spus celor de la nola.com că rezidenții s-au simțit obligați să deschidă acest proces, deoarece Fundația ‘Make It Right’ „a construit case care se deteriorează repede, în timp ce proprietarii trebuie să plătească ipoteci pentru locuințe cu valoare scăzută”.

Câteva dintre problemele caselor includ apariția mucegaiului din cauza apei, ventilația aerului care nu funcționează corespunzător, probleme în privința structurii, a sistemelor electrice, tehnice, iar lemnul putrezește în timp foarte scurt, potrivit plângerii. Începând cu anul 2016, Fundația a trimis ingineri pentru a inspecta casele și pentru a scrie rapoarte care să descrie în detaliu starea caselor. Rezidenții au cerut de nenumărate ori rapoartele dar li s-a spus că, la acel moment, erau incomplete sau erau ignorați pur și simplu, conform celor scrise în plângerea depusă la tribunal.

Acest proces a apărut într-un timp nu tocmai favorabil pentru Brad Pitt, care a fost ocupat cu filmările `Once Upon a Time in Hollywood`, noul film al lui Quentin Tarantino, și în  mijlocul desfășurării disputei cu Angelina Jolie pentru custodia celor șase copii.

Citește și:
În ciuda divorțului dureros, Brad Pitt nu regretă căsnicia cu Angelina Jolie

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people