Fotografii inedite de la nunta lui Ianis Hagi. Cum arată rochia de mireasă purtată de Elena Tănase

Ianis Hagi și partenera lui de viață, Elena Tănase, s-au căsătorit religios.

Ianis Hagi și Elena Tănase s-au căsătorit religios duminică, pe data de 14 iulie. Ceremonia a avut loc la Biserica Sfântul Visarion din București, iar ulterior cei doi, alături de cei peste 700 de invitați, au petrecut la Domeniul Știrbey. 

Ianis Hagi și Elena Tănase formează un cuplu extrem de discret. Fiul celebrului fotbalist Gheorghe Hagi a anunțat în vara anului 2023 că s-a logodit cu partenera lui, Elena Tănase. Cererea în căsătorie a avut loc într-un cadru romantic, mai exact la Paris. Fotbalistul și partenera lui s-au căsătorit civil în 2023, în prima zi de Crăciun. Pe data de 25 decembrie, peste 400 de invitați au participat la o festivitate organizată la un restaurant din București, pentru a sărbători dragostea celor doi.

Conform gsp.ro, ceremonia religioasă de la Biserica Sfântul Visarion din București a început la ora 15:00, iar Ianis Hagi și Elena Tănase și-au făcut apariția într-o mașină Rolls-Royce. În ceea ce îi privește pe nași, cei doi i-au ales pe Andreea și Costel Naciadis, el fiind fiul lui Tănase Naciadis, nașul lui Gică Hagi, mai informează aceeași sursă. 

Printre persoanele care și-au făcut apariția la nunta dintre Ianis Hagi și Elena Tănase s-au numărat Simona Halep, care a venit alături de părinții ei, Stere şi Tania Halep, fotbalistul Răzvan Marin, partenera acestuia, Crina, Gheorghe Popescu, Mircea Geoană și soția lui, Mihaela Geoană, 

Dansul mirilor a fost extrem de special. Ianis Hagi și Elena Tănase au ales ca pentru acest moment să danseze pe melodia Vals, lansată de Smiley în colaborare cu Feli. Pavel Bartoș, care a fost cel care a prezentat nunta, a împărtășit cu fanii de pe rețelele de socializare câteva cadre cu momentul în care Ianis Hagi și Elena Tănase dansează la nunta lor. 

„Dansul mirilor, Ianis și Elena Hagi dar și al părinților atât de emoționați Gheorghe și Marilena Hagi, pe atât de emoționantul vals cântat chiar de Smiley! Casă de piatră , dragii mei! Sănătate și tare multă fericire, la bine și la greu!”, a fost mesajul transmis de Pavel Bartoș pe Instagram, alături de un video emoționant în care Ianis Hagi și soția lui, Elena Tănase, dansează.

În cadrul unui interviu pentru Antena 3 CNN înainte să se căsătoreasc religios, Ianis Hagi și Elena Tănase au făcut câteva declarații despre tradițiile de la nunta lor, amândoi provenind din familii de machedoni.

„În primul rând la noi nunta nu se face fără Hlambură. Hlambura este steagul cu care dansăm toată noaptea. Noi îl facem din partea bărbatului, din partea băiatului. Se face hlambura cu o zi înainte, ne adunăm doar familia mea, iar apoi la nuntă se dansează cu hlambura, steagul. Și apoi ceva ce înseamnă foarte mult pentru noi, cred că este și moștenirea nașilor din partea părinților mei. Se dau din generație în generație. Bunici, părinții, copiii și așa mai departe. Așa cum și copiii noștri o să moștenească nașii de la noi. Este o tradiție care contează destul de mult într-o familie.”

Elena Tănase a vorbit și despre povestea lor de dragoste. 

„Pot spune că încă din momentul în care ne-am întâlnit am simțit că ne cunoștem dintotdeauna. Am știut că este sufletul meu pereche, dar am lăsat timpul să decidă, referitor la relația noastră.”

Citește și:
Imagini inedite de la nunta de 600 milioane de dolari din India a cuplului Radhika Merchant & Anant Ambani. Ce ținute au purtat mirii și ce vedete au participat

Foto: GSP/Raed Krishan, Instagram Ianis Hagi

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people