Fotografie rară cu toți cei 6 copii ai Madonnei. Artista a sărbătorit cea de-a 66-a aniversare în Italia

Madonna și-a sărbătorit ziua de naștere în Italia, alături de copiii ei și de prieteni.

Fotografie rară cu toți cei 6 copii ai Madonnei. Artista a sărbătorit cea de-a 66-a aniversare în Italia

Cea de-a 66-a aniversare a Madonnei a fost o călătorie în familie. Cântăreața a împărtășit luni o fotografie rară cu toți cei șase copii ai săi, oferindu-le fanilor o privire din interior la sărbătorirea zilei sale de naștere în Italia.

Madonna, aniversare inedită în Italia

Ea a postat un carusel de fotografii emoționante pe Instagram, inclusiv una care o arată pe vedeta pop apropiată de Lourdes „Lola” Leon, de 27 de ani, Rocco Ritchie, de 24 de ani, David Banda, de 18 ani, Mercy James, de 18 ani, și gemenele Stella și Estere, de 11 ani. Madonna s-a îmbrăcat într-o rochie albă cu dantelă și o bustieră neagră pe dedesubt. Ea a accesorizat-o cu o curea aurie în jurul taliei și bijuterii masive.

sursa: Instagram

Cele patru fiice ale cântăreței au purtat, de asemenea, rochii, iar Leon și gemenele și-au completat look-ul cu eșarfe pe cap. În ceea ce îl privește pe Ritchie, acesta a purtat o cămașă albă parțial încheiată cu pantaloni negri, în timp ce Banda a purtat un tricou polo cu dungi. O altă fotografie o arată pe Madonna radiind în timp ce Banda o îmbrățișează cu dragoste din spate, în timp ce o a treia o arată pe câștigătoarea a șapte premii Grammy pozând între fiicele ei gemene.

Akeem Morris, presupusul iubit al interpretei hit-ului „Like a Prayer”, a fost și el implicat în festivități și a fost fotografiat ținându-se de mână cu artista.

„La Dolce Vita…………….. 🎂🥂🇮🇹 ♥️”, a descris ea postarea.

Potrivit People, Madonna și copiii ei au ajuns în Pompei împreună cu alți aproximativ 30 de invitați vineri pentru a-și sărbători ziua de naștere, care a fost pe 16 august. Petrecerea aniversară a vedetei a avut loc noaptea, într-un amfiteatru plin de lumânări. În timp ce se afla în Italia, Madonna a sărbătorit și ziua de naștere a fiului ei Rocco, care a fost pe 11 august.

Madonna este rareori văzută cu toți cei șase copii ai săi în același timp, grupul fiind văzut împreună ultima dată de Ziua Mamei în mai 2023. Cântăreața i-a întâmpinat pe Lourdes în 1996 cu fostul iubit Carlos Leon, și pe Rocco în 2000 cu fostul soț Guy Ritchie. Madonna și Guy l-au adoptat pe David în 2005. Ulterior, Madonna a adoptat-o pe Mercy și pe gemenele Stella și Estere ca mamă singură, în 2009 și, respectiv, 2012.

Artista, surprinsă alături de noul partener

Madonna a fost văzută ținându-se de mână cu presupusul ei iubit, Akeem Morris, în timp ce se plimba pe străzile din Portofino, Italia. Artista în vârstă de 66 de ani și noul ei partener, în vârstă de 28 de ani, păreau fericiți când plimbau după ce au vizitat biserica Divo Martino.

Akeem Morris a oferit un zâmbet larg paparazzilor, în timp ce artista a optat pentru un zâmbet mai subtil și s-a uitat în jos la pământ. Madonna și Morris au mers la Ristorante Puny cu un grup de prieteni. Mai târziu, au fost văzuți zâmbind și ținându-se de mână în timp ce părăseau restaurantul elegant pentru a se opri la magazinul Dolce & Gabbana.

Citește și:
Romanița Iovan, dezvăluiri inedite despre fiul ei. Albert vrea să plece din țară: „Ăsta este drumul lui'

foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people