Fotografie rară cu băieții lui Ștefan Bănică. Cum l-a surprins Lavinia Pîrva pe micuțul Alexandru la spectacolul fratelui său, Radu Ștefan

Lavinia Pîrva a publicat o imagine emoționantă cu cei doi fii ai lui Ștefan Bănică.

Fotografie rară cu băieții lui Ștefan Bănică. Cum l-a surprins Lavinia Pîrva pe micuțul Alexandru la spectacolul fratelui său, Radu Ștefan

Lavinia Pîrva, partenera actuală a lui Ștefan Bănică, a dezvăluit o imagine care demonstrează legătura specială dintre cei doi fii ai cântărețului. Ea este mama lui Alexandru, cel mai mic dintre copiii soțului ei, în timp ce Ștefan Bănică mai are doi copii, proveniți din relații anterioare cu femei diferite. Fiul cel mai mare al artistului, în vârstă de 21 de ani, se numește Radu Ștefan Bănică și este crescut alături de mama lui, Camelia Constantinescu, cu care locuiește în prezent. 

Lavinia Pîrva, imagine adorabilă cu Alexandru și Radu Ștefan Bănică

Ștefan Bănică mai are o fiică, alături de fosta sa soție Andreea Marin. Violeta îi seamănă leit mamei sale și are o relație foarte apropiată de frații săi. La fel ca Violeta, Radu Ștefan Bănică ține foarte mult la apropierea de fratele mai mic și sora sa. Recent, Lavinia Pîrva a postat o imagine emoționantă alături de cei doi fii ai lui Ștefan Bănică. 

Artista a imortalizat un moment adorabil, la teatru. Înainte de începerea spectacolului în care a jucat Radu Ștefan Bănică, fratele lui mai mic, Alexandru, a urcat pe scenă pentru a-l încuraja.

„Momentul în care fratele cel mic îl idolatrizează pe cel mare!!! Pentru el, Radu Ștefan Bănică este ‘prinț’ și la propriu, și la figurat!”, a transmis Lavinia Pîrva, pe pagina ei de Instagram.

sursa: Instagram

Radu Ștefan Bănică are o legătură foarte strânsă cu frații săi mai mici, Alexandru, în vârstă de patru ani, și Violeta, care are acum 15 ani. Actorul a fost invitat în emisiunea „La Măruță” de la Pro TV, unde a făcut confesiuni despre viața sa personală și cariera. Acesta a dezvăluit detalii inedite din relația cu frații mai mici și are doar cuvinte de laudă la adresa lor.

Deși sunt frați din partea tatălui doar, cei trei au o relație foarte apropiată. Radu Ștefan Bănică îl vizitează pe Alexandru des, iar între ei există câteva obiceiuri specifice. Ba mai mult, actorul a dezvăluit că îi și gătește fratelui său, iar acesta este foarte încântat de fiecare dată.

„E o bomboană. E o minge de foc, de energie, unde îl pui nu îl mai găsești. Fuge peste tot, e energic. Vrea să se joace, să vorbească, să te întrebe. E la capitolul ăla când zice: ‘Dar de ce?’, ‘Dar unde?’, ‘Dar cum’, ‘Dar nu mergem?’. Îi place foarte mult tot ce gătesc. Îmi place foarte mult să gătesc. Cum pun mâna pe tigaie, îmi zice: ‘Ce faci? Să îmi dai și mie.’ Chiar dacă nu îi place, mănâncă. Și după ce stă îmi zice: ‘Vreau să mai faci ce ai făcut acolo'”, a declarat Radu Ștefan Bănică.

În ceea ce privește legătura cu sora lui, Violeta, Radu Ștefan Bănică a mărturisit că ei comunică foarte des, își oferă sfaturi și sunt mereu alături unul de celălalt.

„Violeta este în continuă creștere, sper să se oprească, altfel mă depășește. E foarte înaltă, pe tocuri e cât mine. Acum are 15 ani și jumătate. E foarte ambițioasă, muncitoare, vrea să dea la Drept. Foarte bine, că avea nevoie lumea asta de avocați buni”, a spus Radu Ștefan despre Violeta, alături de care a și apărut la evenimentele Andreei Marin.

Citește și:
Cum a fost afectată cariera Shakirei de relația cu Pique? Cântăreața a făcut dezvăluiri într-un nou interviu

FOTO: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people