Foștii colegi de trupă ai lui Liam Payne, mesaje îndurerate după moartea artistului. Ce au transmis membrii One Direction

Foștii membri One Direction au transmis mesaje îndurerate după moartea tragică a colegului lor, Liam Payne.

Foștii colegi de trupă ai lui Liam Payne, mesaje îndurerate după moartea artistului. Ce au transmis membrii One Direction

Colegii din trupa One Direction ai lui Liam Payne au rupt tăcerea în urma morții sale tragice.

Foștii membri One Direction, mesaje după moartea lui Liam Payne

Într-o declarație comună publicată pe contul de Instagram al trupei One Direction, Louis Tomlinson, Zayn Malik, Niall Horan și Harry Styles s-au declarat „complet devastați”.

„În timp, și când toată lumea va fi capabilă, vor fi mai multe de spus”, au spus ei. „Dar pentru moment, ne vom lua ceva timp pentru a plânge și a procesa pierderea fratelui nostru, pe care l-am iubit foarte mult. Amintirile pe care le-am împărtășit cu el vor fi prețuite pentru totdeauna. Pentru moment, gândurile noastre sunt cu familia sa, prietenii săi și fanii care l-au iubit alături de noi. Ne va lipsi teribil. Te iubim Liam – Louis, Zayn, Niall și Harry”.

sursa: Instagram

Biroul procurorului din Argentina a dezvăluit că Liam Payne ar fi putut fi „semi-conștient sau complet inconștient” atunci când a căzut de la balconul unui hotel din Buenos Aires, Argentina. Starul a plonjat de la etajul al treilea în curtea hotelului Casa Sur din capitala Argentinei, înainte ca medicii să-i confirme decesul.

Harry Styles, Louis Tomlinson și Zayn Malik au publicat ulterior omagii separate. Styles a scris pe Instagram că a fost cu adevărat devastat și că îi va lipsi mereu.

„Cea mai mare bucurie a lui era să-i facă fericiți pe alții și a fost o onoare să fiu alături de el în timp ce făcea asta. Liam a trăit cu inima larg deschisă, avea o energie pentru viață care era contagioasă. Era cald, implicat și incredibil de iubitor. Anii pe care i-am petrecut împreună vor rămâne pentru totdeauna printre cei mai dragi ani din viața mea. Îmi va fi mereu dor de el, prietenul meu minunat. Inima mea se frânge pentru Karen, Geoff, Nicola și Ruth, pentru fiul său, Bear, și pentru toți cei din întreaga lume care l-au cunoscut și l-au iubit, așa cum l-am iubit eu”.

Louis Tomlinson a postat o fotografie pe pagina sa de Instagram cu ei doi pe scenă, cu Payne punând cu dragoste brațul său peste umărul lui Tomlinson. Louis a spus că va fi unchiul lui Bear, fiul lui Payne, dacă „va avea vreodată nevoie de mine” și „îi va spune povești despre cât de uimitor a fost tatăl său”.

„Sunt atât de recunoscător că am devenit și mai apropiați de când cu trupa, vorbind la telefon ore întregi, amintindu-ne de toate miile de amintiri uimitoare pe care le-am avut împreună este un lux pe care credeam că îl voi avea cu tine toată viața”, a scris el. „Mi-ar fi plăcut să împart din nou scena cu tine, dar nu a fost să fie. Mi-aș fi dorit să am ocazia să-mi iau rămas bun și să-ți spun încă o dată cât de mult te-am iubit. Payno, băiatul meu, unul dintre cei mai buni prieteni ai mei, fratele meu, te iubesc amice. Odihnește-te.”

Zayn Malik a spus că a vorbit cu voce tare cu Payne „sperând că mă poți auzi”. În propriul său tribut sfâșietor, el a spus că a „pierdut un frate când i-a părăsit”.

„Și nu pot să-ți explic ce aș da să te îmbrățișez o ultimă dată și să-mi iau rămas bun de la tine cum se cuvine și să-ți spun că te-am iubit și te-am respectat foarte mult”, a scris el. „Voi păstra pentru totdeauna în inima mea toate amintirile pe care le am cu tine. Nu există cuvinte care să justifice sau să explice cum mă simt acum, în afară de devastat. Sper că oriunde te-ai afla acum ești bine și ești în pace și știi cât de iubit ești. Te iubesc frate.”

Horan părea devastat când a fost fotografiat pentru prima dată de la moartea lui Payne. Artistul, pe care Payne l-a văzut în concert în Argentina cu doar câteva zile înainte de a muri, a fost însoțit de prietena sa, Amelia Woolley, într-o plimbare în Londra.

sursa: Profimedia

Detalii despre moartea artistului

Înainte de moartea lui Payne, personalul hotelului a sunat frenetic la 911 în legătură cu „un bărbat agresiv care ar putea fi sub influența drogurilor sau a alcoolului” și care „își distrugea camera”. Detectivii au confirmat că au fost confiscate o serie de substanțe din camera de hotel „indicând situații anterioare de consum de alcool și droguri”. Oaspeții hotelului au afirmat că au auzit „zgomote violente” și au presupus că în cameră se desfășurau lucrări de construcție, potrivit BBC.

foto: Profimedia

De asemenea, au apărut fotografii din interiorul apartamentului său de lux, care par să arate un televizor distrus, suprafețe acoperite cu folie de staniol și pudră albă, precum și urme de arsură pe suprafața de lemn. Un raport preliminar privind moartea starului pop a declarat că „totul indică” că Payne era singur când a murit. Procurorii au luat cinci declarații de la martori, inclusiv de la două femei care au fost cu Payne în noaptea dinaintea morții sale. Poliția le-a căutat pe cele două, identificându-le drept „martori-cheie” înainte de căderea starului One Direction de la balconul hotelului. Cele două au fost în camera de hotel a lui Payne, dar au plecat înainte de moartea acestuia.

foto: Profimedia

Cântărețul a murit pe loc după ce a suferit multiple leziuni care au dus la „hemoragie internă și externă”. Ambele femei ar fi părăsit hotelul după ce l-au așteptat pe star în hol, relatează publicația argentiniană Infobae.

Citește și:
Ce și-ar fi spus, de fapt, Nicole Kidman și Salma Hayek în momentul tensionat surprins la show-ul Balenciaga

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people