Fosta soție a lui Cătălin Bordea, un nou mesaj cu subînțeles despre divorțul de actor? Ce a transmis Livia: „Oamenii judecă…”

Livia, fosta soție a lui Cătălin Bordea, a transmis un mesaj neașteptat pe social media.

Fosta soție a lui Cătălin Bordea, un nou mesaj cu subînțeles despre divorțul de actor? Ce a transmis Livia: "Oamenii judecă..."

În vara anului 2023, Cătălin Bordea a confirmat faptul că el și soția lui, Livia Eftimie, s-au despărțit. După ce în presă au apărut mai multe zvonuri conform cărora cei doi ar fi divorțat în secret la notar, comediantul a făcut primele declarații pe marginea acestui subiect. Juratul emisiunii „iUmor” de la Antena 1 a cunoscut-o pe Livia în anul 2012. Cei doi s-au căsătorit civil în 2014, iar în 2019 a avut loc cununia religioasă.

În viața personală, Cătălin Bordea a traversat o perioadă dificilă după ce au apărut imagini cu fosta sa soție, Livia, în timp ce se săruta cu bunul lui prieten, Spike, pe numele său real Paul Mărăcine. Nu mai este pentru nimeni un secret faptul că Spike și Livia formează un cuplu. În toamna anului 2023, au fost făcute publice primele imagini cu cei doi în ipostaze pasionale, însă, de atunci, au preferat să fie discreți cu aparițiile lor.

Pe social media, Livia Eftimie a publicat un mesaj care pare să fie adresat celor care au judecat-o după divorțul de Cătălin Bordea.

„Și știu, oamenii judecă. Dar niciodată după faptele tale, ci după felul în care au fost ei vag afectați vreodată de ceva relativ asemănător cu ce au auzit despre tine. Te judecă cu filtre proprii, cu emoție puternică, cu ce vor ei să creadă și ce îi ajută să aibă o părere mai bună despre ei înșiși. Te dezumanizează pentru a putea apoi să verse tot ce au mai rău asupra ta. Ești vinovat de tot ce n-a mers bine în viața lor. Copii de 13-15 dându-și cu părerea despre o viață de om pe care nici n-au început s-o trăiască încă. Oameni în toată firea cu vieți care ar trebui să le consume toată energia sau măcar să o folosească încercând să facă ceva bine. Pentru ei sau Doamne ferește, pentru alții”, a transmis Livia Eftimie, fosta soție a lui Cătălin Bordea, pe Instagram.

Livia Eftimie, fosta soție a lui Cătălin Bordea, și-a continuat mesajul, fără să precizeze cui anume îi este adresat. 

„Au luat un steag al „dreptății” și umblă cu el în brațe de parcă le-ar aparține. Ar fi de râs dacă n-ar fi de plâns. Mă întreb mereu de ce le pasă ce fac alții. Pe care nu îi cunosc, pe care nu i-au auzit vorbind măcar, despre care nu știu absolut nimic în mod real. Totuși, ei au păreri. Apăsate, dureroase, nu păreri, sentințe. Și le place să urăscă în grup. Le dă lor putere, senzația că pedepsesc „răul” (…) Sub anonimatul unui profil de rețea socială, poți spune orice, pentru că este facil”, a completat Livia Eftimie.

După divorțul dureros de Livia Eftimie, Cătălin Bordea a fost rezervat și s-a concentrat mai multe pe proiectele profesionale. Acum, se pare că actorul și-ar fi refăcut viața sentimentală. Cătălin Bordea a fost surprins recent în timp ce se săruta cu o femeie, pe numele ei Elena Ardeleanu. Juratul de la „iUmor” a așteptat-o pe presupusa lui parteneră la aeroport, pentru că s-a întors din Dubai, de unde a revenit și Cătălin Bordea de câteva zile. Ulterior, s-au îndreptat către o vilă, în fața căreia cei doi au fost fotografiați în ipostaze pasionale. Vezi AICI imaginile cu Cătălin Bordea și presupusa lui iubită.

Cătălin Bordea a povestit că a cunoscut-o pe Elena Ardeleanu pe rețelele de socializare.

„Ne-am cunoscut prin mici discuții nevinovate pe Instagram, fără intenții. Încercam să o fac să radă, din când în când, și s-a legat o prietenie”, a mărturisit Cătălin Bordea pentru CANCAN.RO.

Comediantul a mărturisit că nu se grăbește în această relație deoarece vrea să își cunoască mai bine partenera, despre care are numai cuvinte de laudă.

„Nu pot spune că suntem iubiți. Ne știm de puțin timp și încă încercăm să ne cunoaștem. Îmi place foarte mult de ea pentru că e o femeie extraordinară. Luăm fiecare zi așa cum vine și vedem unde o să ajungem. Pare formal. Dar chiar așa este”, a adăugat acesta pentru sursa citată.

Citește și:
Andreea Bălan, confesiuni neașteptate despre Victor Cornea. De ce este convinsă că relația lor va rezista în timp: „Suntem învățați cu toxicitate…'

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people