Fosta iubită a lui Armie Hammer dezvăluie detalii înfiorătoare despre fanteziile actorului: „Agresorul meu continuă să rănească”

Effie Angelova, fosta parteneră a actorului Armie Hammer, a povestit detalii înfiorătoare despre presupusele amenințări și fantezii sexuale bizare ale starului de la Hollywood.

Fosta iubită a lui Armie Hammer dezvăluie detalii înfiorătoare despre fanteziile actorului: "Agresorul meu continuă să rănească"

Effie Angelova, fosta parteneră a lui Armie Hammer, povestește cum actorul și-a impus controlul asupra ei cu amenințări și fantezii sexuale năucitoare, inclusiv canibalism, jocuri cu sânge și ruperea oaselor în timpul actelor sexuale.

Armie Hammer, acuzat de fantezii sexuale bizare și violență

Pofta de sânge a lui Armie Hammer ar fi fost atât de intensă încât odată ar fi ucis o căprioară, i-ar fi smuls inima și ar fi mâncat-o crudă în timp ce era caldă, a susținut femeia. Actorul acuzat i-ar fi spus că îi plăcea în mod constant să găsească noi fete „vanilate” pe care să le supună fanteziilor sale sexuale bizare.

Effie Angelova, în vârstă de 27 de ani, care l-a acuzat de abuz pe starul din Call Me By Your Name, a făcut aceste afirmații într-un nou interviu pentru DailyMail.com, la trei ani după ce a devenit prima femeie care l-a acuzat pe Hammer. Ea a luat decizia de a vorbi – și de a publica online un memoriu privind abuzul – pentru că, după părerea ei, Hammer nu a arătat nicio remușcare.

„Mi-a fost frică să vorbesc despre trauma mea pentru că sunt blamată ca victimă și sunt intimidată și hărțuită de susținătorii violatorului. Dar tot aud că agresorul meu continuă să rănească și mai multe fete. El nu s-a schimbat. Se pare că a devenit mai manipulator. Nu s-a făcut dreptate. Vreau ca violatorii să fie trași la răspundere. El este un violator și ar trebui să fie tras la răspundere”, a declarat femeia de origine bulgară.

Un purtător de cuvânt al lui Hammer a refuzat să comenteze afirmațiile lui Angelova. Totuși, când a anunțat decizia biroului său de a nu-l urmări în justiție, procurorul George Gascon din Los Angeles a recunoscut: ‘Din cauza complexității relației (dintre Hammer și Angelova) și a incapacității de a dovedi o întâlnire sexuală forțată și fără consimțământ, nu suntem în măsură să dovedim cazul dincolo de orice îndoială rezonabilă’.

Effie Angelova a povestit detalii înfiorătoare

După Angelova, alte femei s-au prezentat cu aceleași experiențe. Acestea au lansat acuzații similare, potrivit cărora actorul le-a supus la acte sexuale violente, având apoi vânătăi, lăsându-le sângerând și traumatizate, și că acesta și-a mărturisit dragostea pentru „canibalism”.

Decizia lui Angelova de a vorbi vine după ce DailyMail.com a dezvăluit luna trecută că o nouă femeie face parte din viața lui Hammer. Marina Gris, specialistă în IT de origine kazahă, a afirmat că urmau să se căsătorească, dar acum au renunțat la relația lor.

Gris nu a lansat acuzații de abuz la adresa actorului care a devenit celebru pentru prima dată interpretându-i pe cei doi gemeni Winklevoss în The Social Network, filmul din 2010 despre fondarea Facebook.

Hammer și Angelova au început să se întâlnească în 2016, după ce s-au cunoscut pe Facebook când ea avea doar 20 de ani. Acum, ea a dezvăluit în detalii cum a devenit un model toxic de control coercitiv aplicat cu amenințări. Ea spune că fanteziile dezgustătoare ale lui Hammer includeau fixația sa pentru canibalism, jocuri cu sânge, cuțite, ruperea oaselor și chiar moartea violentă în timpul actului sexual. Pe măsură ce relația lor a continuat, Angelova își amintește cum Hammer vorbea din ce în ce mai des despre fascinația sa pentru sânge – se juca cu el și chiar îl bea.

Ea susține că acesta i-ar fi spus: „Te voi ucide. Este singurul mod în care poți muri. Ai înțeles?”. „Sângele este atât de primar”, ar fi spus el. „Și pur. Este cea mai pură formă a forței vitale a cuiva. Și dacă vrei să mănânci pe cineva în viață, este cea mai apropiată formă de viață pe care o poți obține”.

Altă dată, actorul i-ar fi spus: „Te rog, repară-mi sufletul. Am nevoie de tine să mă ajuți. Vreau să te mănânc de vie. Vreau să mușc bucăți din tine. Vreau să te devorez. Asta e pielea mea. Aș mânca-o dacă aș fi acolo. Aș înghiți-o. Te-aș urmări și m-aș năpusti asupra ta atât de repede dacă ai încerca să pleci. Vei avea nevoie de ceva puternic pentru a mă ține departe de tine. Mă simt foarte posesiv.”

Apoi, femeia spune că Hammer a adăugat: „Am mai tăiat inima unui animal viu și am mâncat-o cât era caldă încă. L-am împușcat, am alergat, am scos un cuțit, am tăiat inima și am mâncat-o. Crudă. Senzația fibrei musculare, gustul fierului din sânge. Nu mă puteam opri. Mi-am mânjit sângele pe față. Ți-aș mânca și inima dacă nu aș rămâne fără tine după aceea.

Anul trecut, biroul procurorului districtual din Los Angeles a anunțat că nu va depune plângere împotriva lui Hammer, în pofida afirmației lui Angelova potrivit căreia acesta ar fi violat-o în 2017. Angelova susține că atunci când l-a acuzat pe Hammer de viol, acesta i-a răspuns: „Încă mai am niște agresivitate reprimată pe care să o descarc pe corpul tău”.

Doi ani mai târziu, susține ea, Hammer a contactat-o și și-a exprimat dorința de a se ‘împăca’. Ea scrie că acesta i-a spus: „Am urmat ani de zile o terapie intensă, care mi-a schimbat viața”.

Dar, de fapt, două femei: Courtney Vucekovich, fondatoarea aplicației Flashd, și Paige Lorenze, schioare profesionistă devenită model de Instagram, au venit cu propriile relatări despre experiențele „traumatizante” cu Hammer chiar în anul următor. Lorenze a susținut că starul a tăiat-o cu un cuțit și a marcat-o. Săptămâna trecută, comedianta Brittany Schmitt a declarat că au avut o scurtă aventură vara trecută, iar el a tatuat-o în prima lor noapte.

Citește și:
Alina Sorescu, confesiuni dureroase despre decizia de a divorța: „Trăiești dramele din viața personală public'

foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people