Florin Ristei, noi declarații despre despărțirea de Naomi Hedman, fosta lui logodnică: „Mi-a schimbat viața”

Florin Ristei și Naomi Hedman au decis să pună punct relației lor.

Florin Ristei, noi declarații despre despărțirea de Naomi Hedman, fosta lui logodnică: "Mi-a schimbat viața"

Florin Ristei și Naomi Hedman s-au cunoscut în 2020 la filmările emisiunii „X Factor”, Naomi fiind una dintre concurente, eliminată însă pe parcursul show-ului, iar artistul a fost jurat în sezonul 9. Relația lor a început după ce Naomi Hedman a fost eliminată din show-ul de talente, iar la finalul anului 2020 s-au logodit. 

Încă de la finalul anului 2023 au existat zvonuri conform cărora Florin Ristei și Naomi Hedman s-ar fi despărțit, după ce vedeta a șters toate fotografiile de pe rețelele de socializare în care apare alături de artist. La vremea respectivă, cântărețul a fost întrebat dacă relația lui cu Naomi Hedman s-a încheiat, însă nu a oferit clarificări.

Recent, Florin Ristei a fost cel care a confirmat că el și Naomi Hedman nu mai formează un cuplu. Artistul a dezvăluit motivul pentru care el și fosta lui logodnică au pus punct relației lor.

„S-a mutat înapoi acasă. Nu funcționează la distanță, știe toată lumea că nu o să funcționeze, dar… de vorbit, vorbim. Dar sunt supărat. Când se încheie împotriva voinței amândurora din motive independente e nasol. Dar ce să facem, frate? O s-o sun după ce terminăm aici că mi-e dor de ea”, a declarat Florin Ristei în cadrul podcastul „Fiertzi pe Power Couple” al lui Speak.

Ulterior, Florin Ristei a fost întrebat de către Speak: „Dar ușa e deschisă?”, iar artistul a răspuns: „Nu m-ar deranja să scârțâie ușa aia că n-a mai scârțâit de mult… Nu știu dacă e deschisă… Și m-a întrebat cineva în presă: „Ești singur și disponibil?”. Singur sunt în casă, dar disponibil nu știu dacă sunt.”

În timp ce Florin Ristei a rămas în România și își continuă aici proiectele profesionale, Naomi Hedman s-a întors în Marea Britanie, acolo unde a locuit înainte să îl cunoască pe artist. În cazul lor, motivul separării a avut legătură cu distanța. Conform declarațiilor recente făcute de cântăreț, cei doi nu au ajuns la un numitor comun în privința viitorului lor.

„Sunt singur. Nu e mai bine. Da, am suferit. A fost cea mai tare experiență din viața mea. Am iubit. A fost relația care mi-a schimbat viața în cel mai bun mod posibil. În toate modurile posibile. S-a terminat din cauza țării și din cauză că n-am vrut niciunul să renunțe la viața lui și să facă o schimbare așa mare. Ea a reușit 3 ani, eu n-aș fi făcut-o”, a spus Florin Ristei, în cadrul podcast-ului „La Țocii.”

Naomi Hedman nu este deloc străină de lumea showbiz-ului. Ea este de origine britanică și înainte să vină în România și să impresioneze publicul de aici cu prestația sa din emisiunea „X Factor” de la Antena 1, în cadrul căreia l-a cunoscut și pe Florin Ristei, s-a remarcat în țara de origine în urma participării la un reality show de dating.

Naomi Hedman este model și cântăreață, iar faima a cunoscut-o în Marea Britanie. Printre colaborările muzicale importante se numără cea cu Nicki Minaj. Recent, Naomi Hedman a participat la London Fashion Week, unde s-a simțit foarte bine alături de prietenii săi și a participat la mai multe prezentări de modă și petreceri.

Citește și:
Gigi Hadid și Bradley Cooper, fotografiați în ipostaze romantice la o întâlnire în New York. Cum a atras supermodelul atenția

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people