Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu, prima reacție după ce s-au anunțat noii jurați de la Chefi la cuțite: „Spor”

Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu au fost surprinși împreună, după ce s-a anunțat noul juriu de la Chefi la cuțite.

Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu, prima reacție după ce s-au anunțat noii jurați de la Chefi la cuțite: "Spor"

Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu și Sorin Bontea au fost înlocuiți în emisiunea „Chefi la cuțite” de alți patru bucătari profesioniști. Richard Abou Zaki, Alexandru Sautner, Ștefan Popescu și Orlando Zaharia sunt noii membri ai juriului în cadrul show-ului culinar de la Antena 1. Anunțul oficial a fost făcut de producătorii competiției. Cu toate că această schimbare era așteptată, fanii emisiunii nu au primit cu entuziasm această veste și au dorit să îi informeze pe foștii jurați despre modificările făcute de postul TV.

Cum au fost surprinși cei trei chefi, după ce s-a anunțat noul juriu de la Chefi la cuțite

Cei trei foști jurați au apărut împreună imediat după noul anunț făcut de Antena 1. Florin Dumitrescu a postat pe pagina sa de Instagram o fotografie alături de cei doi prieteni ai săi, în timp ce savurau o cafea. Cu zâmbetul pe buze, aceștia le-au transmis fanilor toate gândurile bune.

„Bună dimineața și spor la omletuță!”, este mesajul transmis de Florin Dumitrescu pe Instagram.

Emisiunea „Chefi la cuțite” își schimbă juriul, având acum patru membri noi: Richard Abou Zaki, Alexandru Sautner, Ștefan Popescu și Orlando Zaharia! Această veste nu a fost primită cu entuziasm de mulți dintre telespectatorii competiției. Comentariile indică faptul că unii cred că emisiunea va fi un eșec fără prezența carismatică a lui Cătălin Scărlătescu, Florin Dumitrescu și Sorin Bontea, în timp ce alții consideră că cei patru bucătari profesioniști merită o șansă, indiferent de experiența anterioară.

În contrast, au existat persoane care au transmis diverse mesaje către paginile oficiale ale foștilor chefi de la Antena 1. Florin Dumitrescu a primit numeroase comentarii la postările sale legate de modificările aduse de producția „Chefi la cuțite” în cadrul competiției.

Azi, Antena 1 a rupt secretomania și ne-a dezvăluit cine sunt cei 4 viitori chefi. Sincer, nu îmi place niciunul, pentru că nu cred că vor emana carisma pe care o emanați voi. Și de ce sunt patru nu înțeleg”, este unul dintre comentarii. „O să ne fie dor de voi! Emisiunea devine banală…”, a scris altcineva. „Chef….dragul meu, frumosul meu, unul dintre cei'trei magnifici', așa cum cu drag și respect îmi plăcea să vă spun, n-am pierdut niciun sezon cu voi trei, ca să aflu azi că nu mai sunteți în emisiunea mea preferată…pe care sigur nu o voi mai urmări…dar, cel mai important e să fii sănătos și fericit cu familia frumoasă pe care o ai, și…să ne dați de veste, unde veți fi voi, voi fi si eu și ca mine, mulți fani ai voștri…au pierdut enorm cei de la Antenă, n-au știut să vă păstreze”, a fost alt comentariu.

Reacția lui Florin Dumitrescu

De asemenea, în postarea sa de pe Instagram, chef Florin Dumitrescu a transmis un mesaj cu subînțeles.

„Gânduri de azi:

  • salut cu respect ziua de luni, trezit cu noaptea în cap și ambiție cât să ajungă încă vreo 30 de ani de acum încolo
  • dacă nu răspund, nu înseamnă că nu văd. Dacă văd, nu înseamnă că trebuie să reacționez. Dar gândul meu e bun și pașnic, pentru că așa am fost educat!
  • am gustat azi dintr-o lecție frumoasă a ospitalității alături de proprietarul de la Ublo, un loc drăguț, cu un om fain la butoane.
  • încă mă gândesc cum să fac să recuperez niște datorii, mai ales că vin sărbătorile!
  • voi fi alături de fratele meu Cătălin Scărlătescu pe 13 decembrie la o lansare importantă pentru familia noastră!
  • Sănătate vouă și nu uitați: Gătește cu mine și Românește. Punct și de la capăt sunt în promoție. Mulțumesc”, se arată în postarea făcută de fostul jurat de la Chefi la Cuțite.

Citește și:
Sophie Turner ar fi „foarte fericită' alături de Peregrine Pearson pe fondul divorțului de Joe Jonas

FOTO: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people