Florin Dumitrescu, anunț inedit pentru fani după dezvăluirea că va fi jurat la PRO TV, la Masterchef: „Liniștea asta pe care o trăim azi”

Florin Dumitrescu a făcut un anunț inedit pe rețelele de socializare cu privire la următoarea etapă din viața sa.

Florin Dumitrescu, anunț inedit pentru fani după dezvăluirea că va fi jurat la PRO TV, la Masterchef: "Liniștea asta pe care o trăim azi"

Florin Dumitrescu este, fără îndoială, unul dintre cei mai renumiți și iubiți bucătari din România. De-a lungul anilor, el a construit o carieră de succes atât în gastronomie, cât și în televiziune, atrăgând un mare număr de fani. Cu toate acestea, nu mai este un secret că atât el, cât și colegii săi, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu, au trecut printr-o perioadă extrem de dificilă după ce au părăsit emisiunea de la Antena 1. Cu toate acestea, aceștia se implică în noi proiecte.

După ce cei trei chefi au părăsit emisiunea culinară, au fost implicați într-o serie de probleme legale. Florin Dumitrescu a împărtășit de mai multe ori cu urmăritorii săi că trece printr-o perioadă dificilă, dar se pare că acum situația începe să se stabilizeze și să revină la normal.

Florin Dumitrescu, o veste nouă privind viața sa

Recent, bucătarul s-a pozat alături de partenera sa de viață, Cristina. Cei doi au pornit într-o vacanță binemeritată și se pare că vor să se bucure din plin de pacea și de timpul petrecut împreună în familie. Mai mult decât atât, Florin Dumitrescu a sugerat că, odată ce se vor întoarce în România, vor fi din nou foarte fericiți, deoarece îi așteaptă o etapă importantă.

„Scuze, suntem complet nemachiați și cu un filtru mic, dar cine ne cunoaște stie că suntem sinceri. Chiar îmi era dor de liniștea asta pe care o trăim azi. Fetele sunt mai mari, am scăpat de scutece, am zburat până aici, deci am câștigat ore în plus pentru vacanță. La întoarcere ne așteaptă o nouă eră în care sunt sigur că vom fi super fericiți. Dacă nu postez zilele următoare, să ne iertați. Pentru orice urgență lăsați un comentariu sau un mesaj și revin eu.”, a scris Florin Dumitrescu pe contul său de Instagram, în dreptul unei fotografii în care apare alături de soția sa.

Cei trei chefi au revenit la PRO TV

Anunțul oficial al faptului că Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu revin la PRO TV ca jurați ai emisiunii MasterChef România i-a luat prin surprindere pe fanii celor trei. Fanii de pe rețelele de socializare au fost extrem de fericiți la auzul veștii că preferații lor vor reveni pe micul ecran și i-au copleșit pe cei trei cu mesaje de felicitări.

Conform news18.ro, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu ar fi primit pentru rolul de jurați ai emisiunii pe care au părăsit-o suma de 300.000. de euro anual. În schimb pentru apariția la Masterchef, cei trei vor primi o sumă dublă, mai exact 600.000. de euro anual.

„Suntem foarte încântați să anunțăm revenirea formatului TV care a creat o adevărată revoluție culinară și a inspirat milioane de telespectatori în întreaga lume: MasterChef. Știu că mulți telespectatori PRO TV au așteptat această veste și sunt mai mult decât bucuros să anunț faptul că, în 2024, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu sunt cei trei jurați MasterChef România”, a spus Aleksandras Cesnavicius, CEO PRO TV.

Citește și:
Ce regrete are Alexandra Stan privind viața ei amoroasă: „Nu voi mai face greșeala de a ignora propriile mele nevoi și limite’

foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people