Florica Boboi este noua câștigătoare Chefi la cuțite: „Asta-i marea mea realizare”

Florica Boboi a câștigat cel de-al 10-lea sezon din "Chefi la cuțite", după o finală dificilă cu Adrian Stroe, Raluca Todea.

Florica Boboi este câștigătoarea sezonului 10 „Chefi la cuțite'. După o finală intensă și o luptă de zile mari, concurenta a câștigat premiul cel mare de 30.000 de euro. Adrian Stroe, Raluca Todea și Florica Boboi au fost cei care au gătit în finala acestui sezon, după un parcurs impresionant în cadrul competiției de la Antena 1.


Finala de pe 1 decembrie, de Ziua Națională a României, a fost una cât se poate de palpitantă. Cei 3 concurenți au gătit la foc continuu, cu toții având același scop. Cu toate acestea, după probele spectaculoase, Gina Pistol a anunțat numele câștigătorului.

Florica Boboi a fost uimită atunci când și-a auzit numele și a fost copleșită de emoții. Concurenta din echipa lui chef Sorin Bontea a dezvăluit că și-a văzut visul cu ochii, iar experiența din bucătăria chefilor a făcut-o mult mai puternică.


„Visul meu. Nu mai pot. Îmi bate inima de mor. Mi se pare că-i un vis. (…) N-am câștigat în viața mea nimic. Asta-i marea mea realizare. Experiența asta m-a făcut mai puternică', a spus Florina Boboi în momentul în care Gina Pistol a anunțat că a câștigat sezonul 10.

VOTEAZĂ AICI la ELLE STYLE AWARDS 2022 și poți câștiga unul dintre cele 50 de super premii!

Câștigătoarea sezonului 10 „Chefi la cuțite' are o poveste de viață impresionantă. Florica Boboi locuiește de ceva timp în Pasris, unde este bucătar și organizează evenimente private. După ce a plecat din România în urmă cu 20 de ani, aceasta a muncit din greu în Viena, în domeniul agriculturii, însă la scurt timp a ajuns într-un restaurant din Franța, unde s-a îndrăgostit de bucătărie.

„Acolo am început să lucrez iar ca femeie de serviciu, pentru că nu știam limba franceză ca să mă angajez într-un restaurant. Dar nu era locul meu la curățenie, gândul meu tot la munca în bucătăria unui restaurant era. Soțul meu se opunea însă, pentru că voia să stau acasă sâmbăta și duminica. (…) Timp de doi ani, eu nu mi-am petrecut weekendurile cu familia. Dar după doar o lună la un restaurant francez, am ajuns șefa angajaților din bucătărie', a mărturisit Florica Boboi la Antena 1.


Citește și:
De ce ar fi divorțat Paula Seling, după 17 ani de căsătorie

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
 
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people