Fiul Romaniței Iovan, Albert, a construit o mașină electrică la 16 ani: „Am fost cu ea până în Laponia”

Albert, fiul Romaniței Iovan, a construit o mașină electrică la 16 ani.

Fiul Romaniței Iovan, Albert, a construit o mașină electrică la 16 ani: "Am fost cu ea până în Laponia"

Albert, fiul creatoarei de modă Romanița Iovan, a realizat o mașină electrică la vârsta de 16 ani. Împreună cu mama sa, acesta a participat pentru prima dată la un eveniment monden, petrecerea VIVA! 2023 – The Movie Night. Tânărul frecventează o școală privată, unde a proiectat și construit un automobil electric, cu care a călătorit până în Laponia, despre care a oferit mai multe detalii.

Romanița Iovan și fiul ei au vorbit despre legătura lor specială ca mamă și fiu. Albert mai are de parcurs încă doi ani de liceu, dar și-a stabilit deja planurile pentru viitor, dornic să urmeze Facultatea de Inginerie și să obțină un master în domeniul afacerilor. Ambiția și creativitatea tânărului, manifestată prin construirea unei mașini electrice cu care a călătorit până în Laponia, o lasă pe mama sa fără cuvinte zi de zi.

Albert a construit o mașină electrică

În cadrul unui interviu acordat pentru revista VIVA!, Albert a oferit mai multe detalii despre proiectul său. Tânărul a construit o mașină electrică la vârsta de 16 ani, cu care a și călătorit mii de kilometri, până în Laponia. Fiindu-i tot timpul alături, creatoarea de modă este extrem de mândră de reușita fiiului ei.

„Da, am făcut la școală o mașină electrică foarte mișto. Am fost cu ea până în Laponia mii de kilometri. A fost super frumos și da, a fost frumos. Mașina e foarte rapidă. Nu e chiar o mașină mașină, dar pe stilul de Formula 1. (…) Păi acum dau examene, sunt în sesiune și după aceea vreau să merg pe inginerie, la facultate. Și după aceea urmează un master de business”, a spus Albert.

Romanița Iovan și fiul ei au o relație specială

Romanița Iovan este foarte încântată de faptul că a participat la eveniment alături de Albert, cei doi având o relație foarte apropiată. Creatoarea de modă a dezvăluit că s-au și asortat pentru tema petrecerii.

Romanița: „Mă bucur că stați de vorbă. Iar Albert cred că e prima oară când mergem numai noi doi la o acțiune de genul acesta. Și chiar ne-am asortat într-un fel. El e Batman, iar eu sunt Catwoman. Like a movie star. Și am zis să fim noi două personaje.”

Albert: „E super cool să ai o mamă cool. Ce să spun? E foarte mișto mama. Sunt mândru să mă afișez cu ea, să fiu cu ea pe afară și să mă afișez peste tot.”

În ceea ce privește stilul vestimentar și atracția către modă, Romanița Iovan a dezvăluit că ea și fiul ei comunică deschis în această privință. Ba mai mult, tânărul i-a ales mamei sale ținuta pentru eveniment, semn că aceasta se bazează foarte mult pe opinia fiului ei.

„Albert mi-a arătat outfit-ul. Și am zis, ok, hai să mergem în dressing-ul meu. El mi-a ales ținuta aceasta cu pantaloni de piele să fiu asortată cu el și este extraordinar de bine aleasă, pentru că se potrivește și genul de clubbing, chiar dacă genul de clubbing e afară, în pădure. E foarte mișto, e super. Nu am fost niciodată aici, e pentru prima oară„, a spus vedeta.

Citește și:
Irina Rimes, dezvăluiri despre discuțiile în contradictoriu cu partenerul și viața lor de cuplu: „Dragostea te face prost'

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people