Fiul Magdei Pălimariu a împlinit un an. Ce mesaj emoționant a transmis vedeta

Băiețelul Magdei Pălimariu a împlinit un an, iar vedeta a transmis un mesaj special cu această ocazie.

Fiul Magdei Pălimariu a împlinit un an. Ce mesaj emoționant a transmis vedeta

Magda Pălimariu trăiește unele dintre cele mai frumoase clipe din viața ei de când a devenit mamă pentru prima dată. Vedeta se bucură zilnic de momentele prețioase petrecute cu fiul ei, Aksel.

Pe 20 august, fiul Magdei Pălimariu a împlinit un an, iar vedeta nu a lăsat ca acest eveniment să treacă neobservat. Pe contul ei de Instagram, aceasta a transmis un mesaj înduioșător. De asemenea, pe 20 august a fost și ziua de naștere a prezentatoarei TV, așa că a sărbătorit două momente importante. 

„Prima noastră zi de naștere aniversată împreună!!🎉🎉🎉Minunăția asta de băiețel împlinește azi un an. Nu sunt cuvinte să descriu bucuria din suflet și iubirea pe care i-o port. De acum îți spun: La mulți ani, drăgălașul meu Aksel, voi fi alături de tine și te voi susține cu tot ce îți vei dori să faci!! La mulți ani și mie 🙈 și mă bucur că de acum înainte ne vom celebra an de an împreună ziua de naștere!!!🎉🎉🎉Te iubesc copile drag!!!”, a scris Magda Pălimariu pe Instagram.

Magda Pălimariu a ales să nască în Norvegia, acolo unde locuiește de câteva luni, fiind țara natală a partenerului ei de viață. Soțul vedetei, Ionuț Eriksen, este președintele Camerei de Comerț din Norvegia. Cei doi s-au căsătorit în secret, în luna august a anului 2021, în cadrul unei ceremonii restrânse, având alături familia și prietenii apropiați.

Într-un interviu pentru VIVA!, Magda Pălimariu a făcut o serie de confesiuni despre căsnicia ei. Vedeta a recunoscut că și în relația lor au existat provocări de-a lungul timpului. 

„Provocări… da, cred că sunt la tot pasul, dar e important să fi învățat, să stii cum să gestionezi situațiile și să le faci față. Mă întreb: cum ar fi oare viața fără provocări? (…) Atât eu, cât și soțul meu avem maturitatea emoțională, câștigată în timp, care ne ajută să depășim altfel situațiile și provocările pe care le întâmpinăm. Nu zic că este totul roz, dar comunicăm foarte mult, știm clar ce ne dorim și încercăm de fiecare dată să găsim soluția benefică pentru amândoi, de fapt, pentru familia noastră”, a declarat Magda Pălimariu. 

În urmă cu ceva timp, Magda Pălimariu a fost invitată în emisiunea „La Măruță”, acolo unde a vorbit deschis despre viața ei de familie și despre cum s-a schimbat de când a devenit mamă. 

„A fost o naștere destul de dificilă. A durat destul de mult, două zile, travaliul. Mi s-a părut că durează o veșnicie pentru că eram și stresată că nu mai vine și nu înțelegeam ce se întâmplă. Acolo toate femeile nasc natural. Am stat o săptămână în spital.”

În ceea ce privește revenirea în televiziunea, Magda Pălimariu a menționat faptul că va face acest pas în momentul în care fiul ei, Aksel, va crește. 

„Nu am renunțat la televiziune, o să revin la muncă exact așa cum eram și înainte, voi reveni aici pentru că e stilul meu normal de viață. Face parte din viața mea de 20 de ani și rutina mea s-a schimbat dintr-o dată. Vă văd în fiecare zi și merge tot timpul (n.red- televizorul) pe PRO TV”
, a spus Magda Pălimariu.

Citește și:
De ce Dana Săvuică nu dorește să se recăsătorească: „Dacă există, dragostea trebuie să fie liberă, fără granițe, limite'

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people