Fiul lui Ștefan Bănică și al Laviniei Pîrva a împlinit 5 ani. Ce mesaj a transmis artista pentru Alexandru: „Îngerașul nostru”

Alexandru, fiul lui Ștefan Bănică și al Laviniei Pîrva a împlinit 5 ani.

Ștefan Bănică și soția lui, Lavinia Pîrva, au avut motive de sărbătoare în familia lor. Pe 13 mai 2024, fiul lui, Alexandru, a împlinit 5 ani, așa că au organizat o petrecere pe cinste cu ocazia zilei sale de naștere.

Lavinia Pîrva a făcut o postare în ziua în care băiețelul ei, Alexandru, a împlinit 5 ani. Artista a publicat pe rețelele de socializare câteva fotografii de la aniversarea fiului ei. Imaginile au fost însoțite de un mesaj extrem de emoționant. 

„Timpul a trecut și trece atât de repede, încât nu știu când a crescut, a devenit independent și atât de personal. Astăzi se împlinesc 5 ani de când Alexandru a venit pe lume. Astăzi, pentru noi a fost mai mult decât o sărbătoare. Astăzi a fost despre el, despre îngerașul nostru, despre minunea fără egal pe care Dumnezeu ne-a dăruit-o! A fost o zi plină de culoare, veselie, bucurie, culoare și dulceață. La mulți ani copil minunat! Te iubim enorm!”, a transmis Lavinia Pîrva pe Instagram.

Ștefan Bănică a marcat și el aniversarea fiului său. Artistul a publicat o fotografie cu Alexandru, însă fără să îi dezvăluie chipul, cel mic fiind surprins de la spate. 

Într-un interviu acordat recent, Lavinia Pîrva a vorbit cu emoție despre fiul ei, Alexandru. Artista a dezvăluit ce pasiuni are cel mic. 

„Alexandru este un copil extraordinar pentru că eu, ca mamă, aș putea vorbi mult și bine la superlativ despre copilul meu, dar obiectiv vorbind, este un copil absolut normal, care face lucruri normale pentru vârsta lui, cum este normal să fie un copil de vârsta lui. Este ușor prematur să vorbim despre pasiunile lui, dar el a crescut în mediul acesta. Îi place să mergem la teatru, îi place să ne vadă pe scenă, face ore de pian, dar nu știu ce va vrea să facă în viitor. Ce va vrea el să facă, aia să facă!”, a spus Lavinia Pîrva pentru Playtech Știri.

Până acum, Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică l-au ținut pe fiul lor, Alexandru, departe de ochii presei și ai publicului. Au decis să-l ferească de expunere publică, iar fotografiile care îl înfățișează sunt rare, și atunci realizate cu discreție, astfel încât să nu dezvăluie prea mult. Cei doi au explicat de ce nu au făcut publice imagini cu chipul băiatului lor.

„Alexandru este foarte năstruşnic acum. Dar, în acelaşi timp, nu ne-am dorit să-l expunem momentan. Cu siguranţă vom face acest lucru atunci când vom simţi”, a spus Lavinia Pîrva pentru VIVA!.

Ștefan Bănică a precizat faptul că își dorește ca Alexandru să se bucure de copilăria lui, fără să resimtă presiuni din exterior.

„Alexandru are tot dreptul să se bucure de copilăria lui, nu-mi doresc să fie arătat cu degetul că e copilul nostru. Doamne fereşte!, nu ne ascundem de lucrul ăsta, dar nici nu-l băgăm în faţă doar de dragul de a apărea. Îmi doresc să se dezvolte exact ca un copil normal, fără presiuni venite din afară”, a declarat Ștefan Bănică pentru sursa citată.

Citește și:
Alina Eremia, dezvăluiri despre planurile de nuntă și rochia de mireasă. Artista s-a logodit cu Edi Barbu după 8 ani de relație: „Asta contează cel mai mult…'

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people