Fiul lui Ștefan Bănică și al Laviniei Pîrva a împlinit 4 ani. Ce petrecere de poveste i-au organizat părinții

Fiul lui Ștefan Bănică și al Laviniei Pîrva a sărbătorit împlinirea vârstei de 4 ani.

Fiul lui Ștefan Bănică și al Laviniei Pîrva a împlinit 4 ani. Ce petrecere de poveste i-au organizat părinții

Fiul lui Ștefan Bănică și al Laviniei Pîrva a sărbătorit împlinirea vârstei de 4 ani. Momentul a fost marcat de cântăreață și pe platforma Instagram, unde a dezvăluit că i-a pregătit lui Alexandru o petrecere surpriză cu ocazia zilei lui de naștere. În urmă cu patru ani, în luna mai, Ștefan Bănică a împărtășit cu entuziasm pe rețelele de socializare vestea că Alexandru Bănică, fiul său și al Laviniei Pîrva, a venit pe lume.

Băiețelul lui Ștefan Bănică și al Laviniei Pîrva a împlinit 4 ani

Pe data de 13 mai, Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică au sărbătorit aniversarea lui Alexandru. Micuțul a împlinit vârsta de patru ani, iar părinții au organizat o petrecere-surpriză pentru el la un loc de joacă. La eveniment au fost invitați mulți prieteni ai băiețelului, printre care și fiicele Andreei Bălan, Ella și Clara. Copiii s-au simțit de minune la petrecere și s-au distrat împreună cu personajele lor favorite din desenele animate.

Toți cei prezenți s-au distrat împreună, au explorat și au savurat preparate speciale și dulciuri. Lavinia Pîrva a împărtășit și pe Instagram câteva fotografii și clipuri video de la petrecerea în cinstea fiului ei, Alexandru. Într-o ținută neagră, vedeta s-a fotografiat ținându-l pe Alexandru în brațe, alături de personajele îndrăgite Minnie și Mickey Mouse.

„Dragii mei, astăzi a fost o zi extrem de importantă pentru familia mea. Astăzi, s-au împinit 4 ani de când Alexandru a venit pe lume. Se împlinesc 4 ani de când minunea asta mă uimește zilnic și îmi umple sufletul de bucurie. Sunt fericită căci astăzi , Alexandru a avut parte de o petrecere plină de culoare, iubire și entuziasm într- un loc aparte. Un loc care ne-a oferit tot ce se poate pentru a ne simți perfect.„, a scris Lavinia Pîrva pe Instagram.

Timp de trei ani, Lavinia Pîrva a sacrificat totul pentru a-și crește copilul. Artista a pus cariera pe plan secund și a acordat prioritate familiei. Prezentă în cadrul emisiunii Xtra Night Show acum un an, ea a povestit că inițial și-a dorit să fie o mamă dedicată în totalitate, însă situația s-a schimbat și a revenit pe scena muzicală. În iunie 2022, vedeta a precizat că nu mai dorește un al doilea copil, deoarece ar avea dificultăți în a se ocupa de creșterea lor.

„Nu, că fi-miu face cât 10. Depinde mult și de copil. Copiii sunt diferiți ca și temperament. Acum avem ajutor, dar până acum am vrut să fiu o mamă cu normă întreagă. Mă ajuta mama, dar acum avem ajutoare, pentru că eu am început activitatea și am nevoie de lucrul ăsta”, a spus Lavinia Pîrva.

Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică sunt rezervați când vine vorba despre relația lor. Cei doi sunt împreună de 10 ani, iar în 2019 au devenit părinții unui băiat, pe nume Alexandru. Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică s-au căsătorit în secret în 2017 în Bulgaria, departe de ochii curioșilor și alături de persoanele apropiate. Artistul mai are doi copii, pe Radu Ștefan, din relația cu Camelia Constantinescu, și pe Violeta din căsătoria cu Andreea Marin.

Citește și:
Jennifer Lopez și Ben Affleck, moment tensionat la premiera filmului The Mother

FOTO: Arhivă ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people