Fiul lui Gwyneth Paltrow și al lui Chris Martin, Moses, a împlinit 18 ani. Cum arată acum și ce detaliu au observat fanii

Gwyneth Paltrow a postat un mesaj emoționant pentru fiul ei, Moses, cu ocazia zilei sale de naștere, însă un detaliu a fost remarcat imediat de fani.

Fiul lui Gwyneth Paltrow și al lui Chris Martin, Moses, a împlinit 18 ani. Cum arată acum și ce detaliu au observat fanii

Fiul lui Chris Martin este imaginea fidelă a solistului de la Coldplay. Când Gwyneth Paltrow a postat luni o fotografie cu Moses în cinstea zilei sale de naștere, când a împlinit 18 ani, fanii ei au rămas uimiți de asemănarea dintre cei doi.

Moses, fiul lui Gwyneth Paltrow, asemănare izbitoare cu Chris Martin

„Seamănă mai mult cu Chris decât seamănă Chris”, a glumit unul dintre urmăritorii ei de pe Instagram. Mulți au subliniat că Moses „arată ca tatăl său”, în timp ce alții l-au numit pe adolescent „dublura” lui Martin. Un utilizator a remarcat chiar și unele asemănări cu Paltrow, scriind: „Împarte înfățișarea ambilor părinți, dar cu siguranță împărtășește intensitatea sufletească a lui Chris”.

În timp ce Martin, în vârstă de 47 de ani, nu are un cont public de Instagram, Paltrow, în vârstă de 51 de ani, a fost încântată să îl sărbătorească pe cel mai mic copil al lor și i-a transmis un mesaj emoționant pe rețelele de socializare.

„La mulți ani de 18 ani, fiul meu”, a început creatoarea Goop. „Sunt atât de mândră de cine ești. Iubesc sensibilitatea ta, strălucirea și umorul tău liniștit. Admir cât de mult te adâncești în domeniile care te interesează, devenind un expert în sintetizatoare din anii ’80 și în noul val francez. Îmi place cât de mult îi iubești pe cei pe care îi iubești, dar și cât de interiorizat ești. Există o lume atât de magnifică de idei și armonii în interiorul acelui cap frumos al tău. Sunt incredibil de mândră de persoana care ești astăzi, în timp ce treci pragul spre vârsta adultă. Te iubesc mai mult decât pot spune cuvintele, @mosesmartin, mă omori absolut.”

Ea și câștigătorul premiului Grammy l-au întâmpinat pe Moses în 2006, la doi ani după ce câștigătoarea premiului Oscar i-a dat naștere surorii sale mai mari, Apple, acum în vârstă de 19 ani. Fostul cuplu s-a înțeles de minune în privința co-parentingului de când s-au „despărțit conștient” în 2014, după aproape 11 ani de căsătorie, finalizând divorțul în 2016.

Cum se înțeleg acum foștii soți

Starul din „Shakespeare in Love” a recunoscut că a crește copiii pe cale amiabilă după o despărțire poate fi „mai greu decât pare”.

„În unele zile nu este atât de bine pe cât pare”, a explicat Paltrow într-un interviu din 2020 „Drew Barrymore Show”. „Avem și zile bune și zile proaste, dar cred că ne îndreptăm spre același scop de unitate și iubire și ceea ce este cel mai bine pentru Apple și Moses.”

Paltrow și Martin au mers amândoi mai departe în ceea ce privește viața amoroasă de la despărțirea lor. Actrița s-a căsătorit cu Brad Falchuk în 2018, în timp ce fostul ei soț se pare că s-a logodit cu Dakota Johnson.

În ceea ce privește relația cu Chris de după divorț, Gwyneth mărturisește că acum se înțeleg mai bine decât atunci când erau căsătoriți.

„Avem această idee că, odată ce ne-am despărțit, nu mai putem iubi lucrurile pe care le-am iubit la un moment dat la persoana respectivă. Și asta nu e adevărat. Relația mea cu Chris e mai bună acum decât a fost în timpul căsniciei”.

Citește și:
Ce i-a spus Ștefan Bănică fiicei sale, Violeta, când i-a dezvăluit că ar vrea să fie actriță

foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people