Fiul lui Cher a fost răpit din hotelul în care locuia de patru bărbați angajați de celebra sa mamă

Fiul lui Cher, Elijah Blue Allman, a fost răpit din hotelul în care locuia în încercarea de a se împăca cu soția. Patru bărbați angajați de celebra sa mamă ar fi pus la cale operațiunea în luna noiembrie a anului trecut.

Fiul lui Cher a fost răpit din hotelul în care locuia de patru bărbați angajați de celebra sa mamă

Fiul lui Cher, Elijah Blue Allman, a fost răpit în luna noiembrie a anului trecut din hotelul în care locuia de patru bărbați. Operațiunea, arată acum documente depuse în tribunal de soția acestuia, ar fi fost pusă la cale chiar de Cher, într-o intervenție pentru a-l duce pe acesta la dezintoxicare, după ce Allman fusese găsit inconștient în afara hotelului.

Documentele depuse la tribunal de soția lui Allman, Marieangela King, arată că acesta ar fi fost răpit din camera în care locuia chiar în ziua în care cei doi își serbau aniversarea căsniciei, într-o încercare de reconciliere. Acum, publicația Daily Mail a obținut documentele depuse în dosarul de divorț al celor doi.
Informațiile făcute publice în acest fel arată că fiul lui Cher ar fi locuit vreme de șase luni la celebrul hotel Chateau Marmont, și că în multiple ocazii acesta ar fi îngrijorat personalul hotelului, apărând în spațiile comune într-o stare extrem de proastă cauzată de abuzul de substanțe. Publicația a intrat și în posesia unor imagini care îl arată pe acesta într-o stare îngrijorătoare. Acum, Elijah pare să fie într-un centru de reabilitare din Pasadena, California, iar declarațiile martorilor susțin că atunci când locuia în hotel el a leșinat și părea chiar să fi murit, motiv pentru care a trebuit să fie cules de pe trotuar și dus în interior pentru a beneficia de prim ajutor.

Fiul lui Cher, Elijah Blue Allman, are 47 de ani și este cel mai tânăr dintre copiii acesteia, rezultând din relația superstarului cu muzicianul Greg Allman. Elijah s-a căsătorit cu artista Marieangela în 2013 și a recunoscut că a avut probleme cu consumul de droguri în trecut, declarând că a început să consume la vârsta de 11 ani și că a trecut printr-o perioadă îndelungată de dependență de heroină.

Conform declarațiilor depuse la tribunal de Marieangela King, fiul lui Cher ar fi petrecut alături de aceasta 12 zile la New York, într-un hotel, în încercarea de a-și salva căsnicia. Aceste eforturi ar fi fost întrerupte, însă, în seara aniversării căsniciei lor, pe 30 noiembrie 2022, când soția lui Allman susține că patru bărbați ar fi intrat în camera de hotel și l-ar fi scos pe acesta de acolo. „Unul dintre bărbații care l-au luat mi-a spus că au fost angajați de mama lui Elijah”, se arată în declarația depusă la patru zile de la incident. „Momentan nu știu unde și în ce stare se află soțul meu”, mai declara aceasta, menționând totuși că știa că acesta s-ar fi aflat într-un centru de tratament pe care ea nu îl cunoaște. Mărturia femeii arată și că „înțeleg eforturile familiei sale de a se asigura că este bine, și eu vreau ce e mai bine pentru soțul meu”.

Surse din interiorul celebrului hotel Chateau Marmont din Los Angeles au declarat pentru The Daily Mail că fiul lui Cher, care a petrecut șase luni acolo, i-a îngrijorat pe membrii personalului, astfel încât aceștia au fost nevoiți să o contacteze în mod regulat pe Cher pentru a o pune la curent cu starea acestuia. „Aproape în fiecare dimineață și după-amiază Elijah putea fi văzut în fața hotelului sau pe trotuar, fie rezemat de perete, fie stând pe pavaj și fumând.”, a declarat un martor, în vreme ce altul spunea: „Venea cu o țigară și până să o termine, deja leșina”. „Părea că țigara este tratată cu ceva. El părea în dezordine și tulburat, ca și cum ar fi fost o persoană fără adăpost, trăind pe străzi.”, a declarat un alt martor.

Cher ar fi angajat, în luna septembrie a anului trecut, o persoană care să îl supravegheze pe Elijah, iar lucrurile s-au precipitat pe 14 septembrie, atunci când angajații hotelului l-au găsit pe fiul lui Cher leșinat cu fața în jos, pe pavajul din fața locației, moment în care au fost nevoiți să îl culeagă de pe jos pentru a-l introduce în hotel. Poliția a intervenit două zile mai târziu, când Elijah Blue Allman a fost condus la dezintoxicare.

Cântăreața în vârstă de 77 de ani nu ar fi avut mereu cea mai bună relație cu fiul ei, și nici nu a recunoscut legătura acestuia cu Marieangela, felurite surse susținând că aceasta nici măcar nu ar fi vorbit cu fiul ei luni sau chiar ani la rând. Acesta a recunoscut într-un interviu din 2014 dependența de tot felul de substanțe, și se pare că el este cel care a cerut divorțul de soția sa, spunând că s-au despărțit în aprilie 2020. În schimb, Marieangela susține că separarea a survenit mult mai târziu, la finalul lui 2021, după care acesta nu i-ar fi plătit banii datorați și că Cher ar fi alungat-o din casa în care locuia alături de Elijah, fără ca măcar să își poată lua obiectele personale de acolo.

Citește și:
Soția lui Bruce Willis, Emma Heming, dezvăluiri în lacrimi despre lupta actorului cu demența: „Este greu și pentru familie'

Foto: arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people