Fiul Andreei Berecleanu a absolvit liceul la Londra. Cum arată Petru și ce mesaj emoționant a transmis prezentatoarea

Andreea Berecleanu a împărtășit câteva fotografii cu fiul ei pe platformele de socializare, dezvăluind că tânărul a absolvit liceul la Londra.

La 19 ani, fiul Andreei Berecleanu și al lui Andrei Zaharescu a atras atenția internauților de pe rețelele de socializare. Petru a depășit-o deja în înălțime pe faimoasa sa mamă. Recent, Andreea Berecleanu a împărtășit câteva fotografii cu fiul ei pe platformele de socializare, dezvăluind că tânărul a absolvit liceul la Londra.

Petru, fiul Andreei Berecleanu din prima ei căsătorie și al celebrului prezentator tv Andrei Zaharescu, s-a transformat într-un tânăr adult. Moștenind înălțimea tatălui său, Petru are o prezență impresionantă, iar asemănarea cu acesta este remarcabilă.

„Las câteva imagini din acest weekend, de la ceremonia de absolvire a lui Petru, la care emoția familiei noastre poate fi înțeleasă mai ales de cei care au trecut deja prin acest moment. Bafta, Petru, în toate drumurile tale de aici înainte! Noi îți vom fi mereu alături, cu toată dragostea!”, este mesajul transmis de Andreea Berecleanu.

Andreea Berecleanu a fost mulți ani într-o relație cu Andrei Zaharescu. Au prezentat împreună știrile PRO TV sau Observatorul de la Antena 1, începând din 1996, și până în 2010. Au divorțat în 2013, după o căsnicie care a durat 15 ani, și au împreună doi copii, Eva și Petru. Fostul soț al Andreei Berecleanu a fost numit în anul 2013 consul general al României la Cape Town, în Africa de Sud. Și-a refăcut viața și este căsătorit cu Cosmina Ionescu, alături de care are și un copil.

Vedeta a trecut prin momente dificile după ce copiii ei au plecat din țară

Recent, Andreea Berecleanu a făcut mărturisiri despre cei doi copii ai ei. Eva și Petru locuiesc în străinătate, fiica prezentatoarei părăsind România încă din timpul liceului, atunci când s-a mutat în Marea Britanie, în timp ce fiul vedetei studiază în Londra de puțin timp.

„Nu am rămas nici cu Petru, este de doi ani acolo, este în al doilea an. Dar e ca și cum ar fi aici. Eva gătește bine, se îngrijesc singuri, își fac curățenie singuri, stau împreună. Asta este vestea cea mai tare pe care a primit-o Eva acum un an, că va sta cu fratele ei. O săptămână nu a vorbit cu mine”, a spus Andreea Berecleanu în podcastul moderat de Teo Trandafir

În continuare, Andreea Berecleanu a explicat că au existat o serie de tensiuni în momentul în care cei doi copii ei ai, Eva și Petru, au început să locuiască împreună.

„Pentru că… la momentul respectiv Petru avea sub 18 ani și atunci având sub 18 ani și post Brexit este o legislație care trebuie respectată și atunci trebuia să stea cu cineva care avea peste 18 ani, de fapt Eva trebuia să aibă peste 24, dar deja avea un istoric de 6 ani la Londra, fără reproș, de la școlile precedente, fără reproș în locurile închiriate, un istoric curat… a primit un cec în alb pentru a avea grijă de frățiorul ei de 17 ani. Nu era un apartament cu multe dormitoare și atunci s-au dat cap în cap un pic și s-au obișnuit unul cu altul în cel mai scurt timp. Nu au avut încotro! Și acum se și înțeleg.”

Citește și:
Katy Perry anunță lansarea unei noi piese într-o manieră inedită. Cum a fost surprinsă artista la Paris

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people