Fiica lui Virgil Ianțu, Jasmina, dezvăluiri despre pregătirea pentru BAC și facultatea la care vrea să ajungă: „Asta mă trage în jos”

Jasmina, fiica lui Virgil Ianțu a dezvăluit detalii despre examenul de Bacalaureat și planurile sale de viitor.

Fiica lui Virgil Ianțu, Jasmina, dezvăluiri despre pregătirea pentru BAC și facultatea la care vrea să ajungă: "Asta mă trage în jos"

Fiica lui Virgil Ianțu, Jasmina, se pregătește pentru examenul de Bacalaureat și este ușor copleșită de tot ce urmează. Deși recunoaște că este stresată, consideră această perioadă normală și privește cu optimism înainte, având deja un plan de carieră bine conturat. Acesta îi permite să exploreze multiple direcții profesionale, îmbrățișând meserii diverse.

Jasmina, despre planurile de viitor

În prezent, Jasmina se pregătește intens pentru probele scrise de Bacalaureat, care vor avea loc pe 1 iulie. Tânăra a absolvit liceul în limba engleză și recunoaște că se confruntă cu anumite dificultăți în această perioadă. Tânăra admite că este foarte stresată deoarece întâmpină probleme în organizarea timpului. Cu toate acestea, consideră Bacalaureatul o experiență inițiatică și rămâne optimistă că va trece cu bine peste această încercare.

„Sunt pusă într-o situație horror, dar o să trec prin ea, cum toată lumea trece prin momente mai proaste sau mai stresante. E normal, face parte din viață și mi se pare o situație inițiatică. Chiar dacă este greu, cumva o să reușesc”, a spus fiica prezentatorului TV, într-un interviu pentru Cancan.

„Sunt foarte stresată pentru că am o problemă să îmi organizez timpul, în general. Nu pot să fiu o persoană organizată, cu un program pus la punct. Și asta mă trage în jos”, a mai spus tânăra.

După examenul de Bacalaureat, Jasmina a hotărât să-și continue studiile în străinătate, în Marbella, unde se va specializa în domeniul ospitalității. În primul rând, își dorește să se concentreze pe marketingul hotelier, lucrând într-un lanț de hoteluri. După această etapă, consideră că are numeroase oportunități disponibile.

Ce meserie vrea să urmeze fiica lui Virgil Ianțu

Tânăra apreciază sistemul educațional al facultății alese, care oferă o pregătire cuprinzătoare în managementul hotelier încă din primul semestru, inclusiv stagii de practică ce necesită multă muncă și disciplină, precum trezitul devreme în fiecare dimineață. Este convinsă că această experiență îi va fi de folos, ajutând-o să devină mai disciplinată și organizată.

„Este un sediu care s-a deschis recent, acum câțiva ani, în Marbella. Mi se pare o meserie de viitor, mai ales în România, pentru că totul este într-un proces de dezvoltare de câțiva ani. Chiar dacă te duci la o facultate de hospitality, după poți să o iei pe foarte multe drumuri. Adică există multe opțiuni. Pot să ies concierge. Dacă eu vreau, pot să mă duc și în politică, pe turism. Inițial, mă gândesc să fac marketing la un hotel, la un lanț de hoteluri. Ăsta este visul meu. Dar o să văd treptat ce îmi doresc să fac. Plus că la facultate aici, unde merg eu, este sistemul ăsta super mișto în care din primul semestru te învață tot ce înseamnă management hotelier, ce ar trebui să faci. Și dup-aia, te duci într-un internship, îți alegi. Și chiar muncești super mult, să nu vă imaginați că e ceva fun! Te trezești la 5 dimineața în fiecare zi, te disciplinează”, a mai spus fiica lui Virgil Ianțu.

Virgil Iantu a vorbit deschis despre planurile de viitor pe care le are Jasmina, fiica sa pe care o iubește enorm. Prezentatorul TV recunoaște că a fi părinte implică numeroase responsabilități, dorind să fie aproape de fiica lui.

„Părinte să fii cred că este cel mai complicat lucru din lumea aceasta, necesită cea mai mare implicare! Până la un anumit punct, construcția unei case mi s-a părut cel mai greu lucru. Îți dorești un copil sănătos din toate punctele de vedere, educat, dar nu numai academic, cu un caracter bun, sănătos emotional și vrei să ai și o relație bună cu el. Încearcă să faci asta să vezi cât de ușor sau de complicat este! Este extrem de frumos, dar necesită multă implicare! Trebuie să fii aproape de copilul tău și când ești foarte ocupat, mai ales când are nevoie de tine, atât la bune, cât și la rele!”, a declarat Virgil pentru Ego.

„Aparent, orice tată stă cu pușca atunci când vine vârsta! Avem o relație atât de faină cu ea încât nu este nevoie! Probabil glonțul l-am tras atunci când s-a născut și ne-am construit toată relația așa cum o avem astăzi. Sunt foarte relaxat, chiar da! Am fost în urmă cu ceva ani, când nu știam exact, înainte de adolescență sau la începutul adolescenței. M-am setat și m-am reglat, împreună ne-am reglat! Singurul gând care mă apasă este că o să plece la școală. O să plece de acasă, cum e normal! În Spania pleacă. E o școală care pregătește manageri pentru evenimente, pentru HoReCa, pentru ospitalitate și nu doar atât! Învață structura unui business și de acolo poate să facă chiar orice vrea ea!”, a mai spus prezentatorul TV.

Citește și:
Cum arată și cât costă o noapte de cazare în hotelul din Vama Veche pe care îl au Adela Popescu, Smiley, Gina Pistol și Răzvan și Irina Fodor

foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people