Fiica lui Nicole Kidman, Sunday Rose, apariție rară pe covorul roșu în Paris

Nicole Kidman și fiica ei, Sunday Rose, au avut o apariție rară pe covorul roșu la Paris.

Fiica lui Nicole Kidman, Sunday Rose, apariție rară pe covorul roșu în Paris

Fiica lui Nicole Kidman, Sunday Rose, a crescut considerabil. Tânăra de 16 ani a ieșit alături de mama ei la evenimentul Her Time al companiei de ceasuri Omega din Paris, fiind una dintre aparițiile rare ale lui Sunday pe covorul roșu.

Nicole Kidman și Sunday Rose, apariție inedită pe covorul roșu

Cele două au pășit împreună pe covorul roșu înainte de petrecere, pozând pentru fotografi. Nicole Kidman și Sunday Rose au stat una lângă alta, arătând fețe fericite și serioase pentru camerele de filmat. La un moment dat, s-au ținut chiar de mână.

sursa: Profimedia
sursa: profimedia

Pentru apariția lor, actrița a asortat un top alb lejer, cu mânecă scurtă, cu o fustă asortată, lungă. Ea și-a purtat părul blond cu cărare pe mijloc în bucle lejere care îi cădeau pe umeri. Kidman și-a completat look-ul cu un machiaj simplu, optând pentru o buză de culoare berry.

La rândul ei, Sunday Rose a purtat, de asemenea, un set asortat, doar că al ei a fost o vestă gri inspirată de smoching și pantaloni evazați. Glam-ul adolescentei s-a asortat cu cel al mamei sale, la fel ca în timpul Săptămânii Modei de la Paris, luna trecută.

Nicole Kidman are două fiice, pe Sunday și pe Faith Margaret, de 13 ani, alături de soțul ei, cântărețul country Keith Urban, de 56 de ani. Câștigătoarea premiului Oscar mai are o fiică, pe Isabella, de 31 de ani, și un fiu, Connor, de 29 de ani, împreună cu fostul ei soț, Tom Cruise, de 62 de ani.

Atât Bella, cât și Connor au ales să calce pe urmele tatălui lor ca scientologi practicanți, ceea ce a tensionat relația lor cu Kidman. Dar vedeta din „Eyes Wide Shut” este apropiată de cei mai mici doi copii ai ei, ambii vizionând recent părți din thrillerul din 1999.

„La AFI [Life Achievement Award] tribut în aprilie, au văzut scena în care mă droghez”, a declarat Kidman pentru Los Angeles Times la începutul acestei luni. „Au arătat asta, iar eu am spus, ‘Ooooh. Golly. OK.’ Am stat lângă fiica mea duminică uitându-mă la asta”.

Întrebată despre reacția lui Sunday, Kidman a declarat pentru publicație: „A spus: ‘Mamă, a fost bine’. Și apoi au arătat scena aceea în misterul ‘Birth’, din 2004 … și ea a spus: ‘A fost foarte bine’.”

Actrița, dezvăluiri dcespre filmul Eyes Wide Shut

Anul acesta se împlinesc 25 de ani de la lansarea filmului „Eyes Wide Shut”, regizat de Stanley Kubrick și care îi are drept protagoniști pe Nicole Kidman și Tom Cruise. Pentru a marca momentul, publicația Los Angeles Times a realizat un interviu special cu Nicole, care a oferit mai multe detalii despre colaborarea cu Tom Cruise, soțul său de atunci. Întrebată dacă regretatul regizor s-a inspirat din căsnicia lor pentru proiect, actrița a răspuns: „Presupun că el exploata acest lucru.”

„Existau idei care îl interesau pe Kubrick. Punea multe întrebări. Dar avea un simț puternic al poveștii pe care o spunea,” a explicat Kidman, în vârstă de 57 de ani, potrivit Page Six.

„Îmi amintesc că spunea: ‘Triunghiurile sunt dificile. Trebuie să pășești cu grijă când e vorba de un triunghi’. Pentru că o persoană ar putea să se simtă presată. Dar era conștient de asta și știa cum să ne gestioneze.”

Actrița a explicat că nu s-a simțit niciodată „presată” pentru că ea și Tom Cruise aveau relații foarte diferite cu regizorul.

„Are legătură cu ideea de a fi femeie în acea ecuație. Și lui Stanley îi plăceau femeile. Avea o relație diferită cu Tom. Ei lucrau mai îndeaproape la personajul său.”

Kidman a declarat pe covorul roșu al ceremoniei AFI că, în timp ce fiicele ei sunt „foarte, foarte susținătoare și incredibil de iubitoare”, ele sunt nerăbdătoare să „înceapă propriile lor cariere”.

Citește și:
Andreea Esca, declarații inedite despre viața ei. Ce a dezvăluit abia acum prezentatoarea: „Era clar că, dacă mă invită pe mine…'

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people