Fiica lui Nicole Cherry a împlinit 2 ani. Ce surpriză i-a pregătit artista Anastasiei: „Te iubesc”

Nicole Cherry i-a pregătit o surpriză inedită fetiței sale, Anastasia, de ziua ei de naștere.

Fiica lui Nicole Cherry a împlinit 2 ani. Ce surpriză i-a pregătit artista Anastasiei: "Te iubesc"

Nicole Cherry și Florin Popa o sărbătoresc pe 27 noiembrie 2023 pe micuța lor, Anastasia. Fiica artistei a împlinit 2 ani, iar cântăreața a postat imagini emoționante cu cea mică și supriza pe care i-a pregătit-o. Anastasia a primit cadouri și baloane oferite de părinții ei în ziua aniversării. 

Fiica lui Nicole Cherry a împlinit 2 ani

Nicole Cherry se bucură din plin de perioada prin care trece. Anastasia a adus o profundă emoție și afecțiune în familia artistei, iar rolul de mamă o aduce mai multă împlinire decât și-ar fi imaginat vreodată. Au trecut doi ani de când Nicole Cherry a devenit mamă, iar această zi rămâne cea mai specială din viața ei.

Artista obișnuiește să îi țină pe fani la curent cu ultimele noutăți din viața ei, iar astăzi le-a dezvăluit internauților ce surpriză i-a pregătit micuței sărbătorite. Legătura dintre cele două este remarcabilă și se reflectă în fiecare ocazie în care sunt văzute împreună. Nicole Cherry își îndeplinește rolul de mamă într-un mod remarcabil, iar imagini cu cele două sunt printre cele mai apreciate de fani.

Votează-ți aici favoriții la ELLE Style Awards 2023 și câștigă super premii!

Cu ocazia zilei de naștere a Anastasiei, Nicole Cherry i-a pregătit o surpriză încă de la primele ore ale dimineții. Artista și partenerul ei de viață i-au oferit fetiței lor numeorase cadouri, fiind sărbătorită cu multă dragoste. În videoclipul postat de cântăreață pe Instagram, aceasta este văzută în timp ce își ține fiica în brațe și se bucură de marea sărbătoare.

„La mulți ani, minunea mea mică! Ești cea mai frumoasă, cea mai bună, cea mai isteață, ești A MEA! Te iubesc❤️”, a scris Nicole Cherry pe Instagram.

Cum se descurcă artista în rolul de mamă

Nicole Cherry este o figură cunoscută încă din adolescență, când, la doar 14 ani, a cucerit industria muzicală din România. Piesa „Memories” a rămas în amintirea tuturor. Cu trecerea anilor, Nicole Cherry s-a dezvoltat și a evoluat constant, ajungând să aibă acum o familie superbă, de care se bucură în fiecare zi. Artista a împărtășit cum se descurcă în calitate de mamă, având în vedere că trebuie să îmbine și o carieră profesională de succes.

„Până acum, cred că tot ce am reușit să fac este să îmi împart timpul bine. Echilibrul ajută în orice. În rest, am și un copil bun care, de fiecare dată, îmi dă doza de energie de care am nevoie să merg mai departe. Chiar dacă dorm mai puțin, chiar dacă nu reușesc că le fac pe toate, nu pun presiune pe mine, încerc să mă accept și cu bune și cu rele și să îmi dau timp și mie. Dar nici nu mă dau bătută, sunt o fire luptătoare!”, a declarat Nicole Cherry în interviul acordat publicației Adevărul.

Artista a vorbit și despre cum vede viitorul fetiției sale, declarând că o va susține în orice alegere pe care o va face Anastasia.

„Eu îmi doresc pentru Anastasia ce o face pe ea fericită. Atâta timp cât ea va fi fericită cu job-ul pe care îl va avea, cu ce va alege să facă, eu o voi susține și mă voi bucura pentru ea. Niciodată nu am fost de acord cu părinții care își doreau să devină ceva arunci când vor crește, nu au reușit și au forțat copii. Nu cred că asta ajută. Până la urmă trebuie să ne alegem fiecare ce ne dorim, ce ne face fericiți, pentru că azi suntem, mâine nu mai suntem. Nu se știe niciodată ce schimbări vor fi în viața noastră și cel mai bine este să ne facem propriile alegeri”, a mai spus ea pentru sursa citată.

Citește și:
Cătălin Bordea, primele declarații despre momentul în care a aflat că a fost înșelat: „Simți fizic cum te golești. Simți cum te împietrești…'

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people