Fiica lui Ben Affleck, Seraphina, are un nou look inedit. Cum arată acum adolescenta

Fiica lui Ben Affleck, Seraphina, în vârstă de 15 ani, a uimit cu un nou look inedit și roz.

Fiica lui Ben Affleck, Seraphina, are un nou look inedit. Cum arată acum adolescenta

Noua coafură dramatică a Seraphinei Affleck este acum o tunsoare complet roz. Fiica de 15 ani a lui Ben Affleck și a lui Jennifer Garner, în vârstă de 15 ani, s-a afișat cu o transformare a părului în timp ce făcea cumpărături la un magazin de vechituri din West Hollywood, sâmbătă.

Fiica lui Ben Affleck a surprins cu un look inedit

Seraphina a fost însoțită de actorul din „Gone Girl” și de copilul de 15 ani al lui Jennifer Lopez, Emme Muniz. În noile fotografii, Seraphina poate fi văzută ieșind din Crossroads Trading cu o geantă de cumpărături în mână, în timp ce Emme o urmează îndeaproape. Seraphina purta o bluză cu nasturi peste un tricou grafic, cu pantaloni scurți, șosete diferite, pantofi sport cu talpă joasă Adidas și o mulțime de bijuterii.

sursa: Profimedia

Între timp, Emme purta un hanorac larg cu glugă, pantaloni scurți și pantofi sport Converse.

sursa: Profimedia

Această nouă apariție vine la patru zile după ce Seraphina a debutat cu un look inedit în timp ce aștepta autobuzul școlar împreună cu Garner, marți dimineață, în Los Angeles. La momentul respectiv, Seraphina a fost văzută alături de prieteni în timp ce purta blugi în stil cargo, un pulover crewneck bej suprapus peste o cămașă verde și un rucsac măsliniu.

Înainte de tunsoare nouă și roz, Seraphina purta părul într-un bob brunet închis.

sursa: Profimedia

În timpul acestei noi ieșiri, Ben Affleck, în vârstă de 51 de ani, a fost văzut în afara magazinului folosindu-și telefonul mobil. Când copiii au terminat de cumpărat, el a urcat în BMW-ul său și au plecat împreună. Alături de Seraphina, Ben Affleck mai împarte cu fosta sa soție o fiică de 18 ani, Violet, și un fiu de 11 ani, Samuel.

Actorul și fosta lui soție au o relație de co-parenting

De la despărțirea lor din 2015 și divorțul din 2018, după șapte ani de căsătorie, Ben Affleck și Jennifer Garner au lucrat din greu pentru a promova o relație „matură” de co-parenting. Actuala lui soție, Jennifer Lopez, a declarat pentru „Vogue” în decembrie 2023 că vedeta din „13 Going On 30” și partenerul ei au o relație „uimitoare”. Ea a mai dezvăluit că „lucrează bine împreună”.

Garner, în vârstă de 51 de ani, și Affleck au fost văzuți chiar luna trecută distrându-se cu Samuel și Seraphina. După divorțul de Garner, Affleck și-a reluat relația cu Lopez și s-au căsătorit în 2022. Ea îi împarte pe Emme și pe geamănul lui Emme, Max, cu fostul soț Marc Anthony.

Într-un nou interviu oferit publicației Variety, Jennifer Lopez a vorbit onest despre relația pe care a avut-o cu Ben Affleck la începutul anilor 2000. Artista în vârstă de 54 de ani a mărturisit că povestea lor de dragoste a fost atât de intens mediatizată, încât amândoi suferă în prezent de sindromul de stres post-traumatic (PTSD).

„Amândoi avem PTSD din cauza experienței inițiale”, a spus J.Lo, adăugând însă că acum reușesc să controleze mult mai bine situația. „Suntem mai în vârstă acum. Suntem mai înțelepți. De asemenea, știm ce este important, ce este cu adevărat important în viață. Nu este atât de important ce cred ceilalți oameni. Este vorba despre a fi sincer cu tine.”

Citește și:
Andreea Marin, confesiune despre schimbările din viața ei în ultimul an: „Nu e o dovadă de egoism să te iubești și pe tine'

foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people