Fiica cea mare a lui Adrian Mutu este în vizită în România. Imagini inedite cu sportivul și Adriana

Adrian Mutu a postat imagini inedite alături de fiica sa, Adriana, aflată în vizită în România.

Adriana, fiica cea mare a lui Adrian Mutu și a lui Consuelo, a sosit recent în România. Tânăra, care a împlinit 18 ani, locuiește în Republica Dominicană alături de mama ei, însă acum a venit în vizită în București. Adrian Mutu, fostul fotbalist și antrenor de 45 de ani, are patru copii: Mario, din căsnicia cu Alexandra Dinu, Adriana și Maya din mariajul cu Consuelo, și Tiago, din actuala căsnicie cu Sandra.

Fiica lui Adrian Mutu, vizită în România

Adriana a atras atenția în aceste zile, vizitând Bucureștiul alături de tatăl ei. Cei doi au fost fotografiați împreună în fața Casei Poporului. În imaginile postate de Adrian Mutu pe rețelele sociale, Adriana poartă un maiou alb, jeans și o geantă Christian Dior, în timp ce tatăl ei îi stă alături zâmbind. „Bine ai venit în România, iubita mea”, a scris Mutu pe Facebook și Instagram.

„Ce seamănă cu Consuelo”, „Ce frumoasă e”, „Frumusețe de fată”, au reacționat câțiva dintre urmăritorii lui Adrian Mutu pe Instagram.

Adriana a absolvit recent liceul

Adrian Mutu are toate motivele să fie mândru. Fiica lui, Adriana, a absolvit recent liceul, iar cu ocazia asta, fostul fotbalist i-a transmis o urare specială.

Adrian Mutu a fost extrem de emoționat în ziua în care fiica lui, Adriana, în vârstă de 18 ani, a absolvit liceul. Fostul fotbalist a împărtășit cu urmăritorii de pe Instagram câteva cadre de la ceremonie.

„Vreau să-ți spun doar că atunci când vei eșua, ridică-te, ține capul sus, învață din asta și mergi înainte și când vei avea succes, ține-ți picioarele pe pământ, fii umilă și împinge înainte… eșuează și succesul va face parte întotdeauna din această călătorie frumoasă numită viață. Cel mai important este să te bucuri de parcurgerea acestei călătorii și să nu lași pe nimeni să îți spună că nu poți. Dacă ai ceva în minte, mergi după el, urmează-ți visurile și amintește-ți că familia te va susține întotdeauna. Te iubesc”, a fost mesajul transmis de Adrian Mutu pe Instagram. 

Adrian Mutu este căsătorit cu Sandra Bachici. Cei doi au împreună un băiat, pe nume Tiago. Până să o întâlnească pe actuala lui soție, Adrian Mutu a trecut prin două divorțuri. Fostul fotbalist a fost căsătorit cu Alexandra Dinu, alături de care are un băiat, pe nume Mario. Adrian Mutu și Consuelo Matos Gómez au fost căsătoriți între 2005 și 2013 și au împreună două fete, pe Adriana și Maya. Ele locuiesc în Republica Dominicană, alături de mama lor.

„Avem o relație normală, tensionată. Așa e între un tată de 44 de ani și un băiat de aproape 21. Nu sunt toate bune și frumoase. Mai face prostii, mai face una alta, la 21 de ani ce poți să faci?! Nu o să stea la birou sau să fie… ușă de biserică. Eu cred că e un băiat bine educat. Acum se maturizează și capătă experiență. Îl simt mai responsabil. I-am spus că niciodată nu o să învețe din experiențele frumoase, ci din lucrurile adevărate. O să fie format ca bărbat din deciziile proaste și experiențele greșite pe care le face. Sper să învețe. Are și el perioade și perioade. Noi avem o relație bună. E și el acum bărbățel și vede lucrurile din alt punct de vedere”, a declarat Adrian Mutu în emisiunea FANATIK SuperLiga.

Citește și:
De ce Dana Rogoz nu ia în calcul să se mute din România împreună cu familia: „O decizie de acest gen…'

foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people