Fiica Andreei Bănică și a lui Lucian Mitrea, angajată la hotelul părinților ei: „Încercăm să o stimulăm”

Andreea Bănică este cât se poate de mândră de fiica ei, Sofia, care s-a angajat la hotelul ei și al lui Lucian Mitrea.

Fiica Andreei Bănică și a lui Lucian Mitrea, angajată la hotelul părinților ei: "Încercăm să o stimulăm"

Andreea Bănică și Lucian Mitrea au fost onorați recent cu Premiul de Excelență pentru cel mai atrăgător și calitativ hotel din Eforie Nord, în cadrul Galei Performanței și Excelenței din 2023. Se pare că nu doar cuplul se implică activ în afaceri, ci și fiica celor doi, Sofia. Artista și soțul ei au împărtășit detaliile despre debutul fiicei lor în spațiul muncii, unde a primit un angajament cu jumătate de normă într-un magazin din incinta hotelului lor.

Andreea Bănică și Lucian Mitrea nu sunt doar un cuplu în viața personală, ci și parteneri de afaceri. Ei au reușit să-și transforme visul în realitate în 2023, prin construirea unui hotel de succes în Eforie Nord. Proiectul a necesitat trei ani de muncă asiduă și determinare din partea ambilor parteneri, care s-au susținut reciproc pe parcurs.

Sofia, fiica Andreei Bănică, s-a angajat la hotelul părinților

Cei doi își doresc ca Sofia și Noah, copiii lor, să devină adulți responsabili și să preia conducerea afacerii din Eforie, aducându-i îmbunătățiri. Cu această viziune, cei doi părinți au decis să ofere fiicei lor un loc de muncă într-unul dintre spațiile comerciale din propriul lor hotel.

„Anul acesta am făcut primul pas cu Sofia. Am, să zic, angajat-o part-time jos, la unul dintre spațiile comerciale pe care le-am închiriat la hotel. A fost și ea o perioadă acolo angajată pentru a vedea, de fapt, cum stă treaba. Cât de greu este să câștigi bani, cât de greu este să muncești, ce fel de muncă faci. Să facă un pic diferența și să-și dea seama că ea și fratele ei vor trebui să ducă mai departe această afacere, să crească acest hotel poate mai mult decât o putem face noi, la ora actuală. De la anul încercăm să vedem dacă o putem pune să lucreze la recepție. Încercăm să o stimulăm puțin”, a declarat Andreea Bănică pentru UNICA.ro.

Cu toate că la început era reticentă și avea puțină încredere în propriile abilități, Sofia s-a descurcat de minune la primul ei loc de muncă. Această reușită a consolidat convingerea părinților că, începând de anul viitor, ar putea prelua poziția de recepționeră cu succes.

„Inițial a fost un pic sceptică. De ce? De teamă, nu de altceva, de teama de a nu se descurca. S-a descurcat din prima. I-am și spus: „Vezi, n-ai avut încredere în tine. Dacă eu, mama ta, am avut încredere în tine, e clar că te descurci.” Și s-a descurcat. A fost un lucru extraordinar pentru noi.”, a mai spus Andreea Bănică.

Artista și soțul ei au primit un premiu special

Andreea Bănică și Lucian Mitrea au participat la o gală de excelență, unde au fost onorați cu un premiu special. În ceea ce privește gestionarea afacerii, Andreea Bănică și Lucian Mitrea au dezvăluit că au împărțit sarcinile: unul s-a ocupat de aspectele financiare și încasări, în timp ce celălalt a coordonat echipa de curățenie. Andreea Bănică a fost atentă la detalii, asigurându-se că fiecare cameră era într-o stare impecabilă pentru a mulțumi oaspeții.

„Ne-am împăcat aseară. Dacă ne simțim bine, suntem fericiți și împliniți. Suntem foarte fericiți astăzi avem o dublă reușită. Acest premiu pentru cel mai calitativ hotel din Eforie Nord. A mers foarte bine anul acesta. E primul an când am deschis oficial, el știe mai bine cum a mers afacerea. Eu i-am ridicat lui moralul, am făcut curățenie, eu am făcut treaba grea, eram în genunchi să curăț. Mie îmi place să mă implic în tot ceea ce facem, îmi place curățenia.”, a declarat Andreea Bănică la Antena Stars, potrivit Spynews.

Citește și:
Moment tensionat la America Express între Alexia Eram și Sonia Simionov: „M-a făcut frustrată’

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people