Fiica Andreei Bălan, Clara, a împlinit 5 ani. Artista a organizat o petrecere fastuoasă: „Mult dans, voie bună”

Andreea Bălan a organizat o petrecere inedită pentru fiica sa, Clara Maria, care a împlinit vârsta de 5 ani.

Fiica Andreei Bălan, Clara, a împlinit 5 ani. Artista a organizat o petrecere fastuoasă: "Mult dans, voie bună"

Andreea Bălan a marcat aniversarea a 5 ani de la nașterea fiicei sale mici, Clara Maria. Pe 4 martie 2019, în timpul unei operații de cezariană, cântăreața a suferit un stop cardio-respirator, un eveniment dureros care a schimbat complet perspectiva ei asupra vieții.

Fiica Andreei Bălan, sărbătorită cu fast

Clara Maria a împlinit pe 4 martie 5 ani. În weekend, micuța a fost în centrul atenției, după ce mama ei a organizat o petrecere spectaculoasă. Tortul aniversar a fost impresionant, având mai multe nivele, iar partea de sus a tortului s-a și rotit pentru a fi admirat atât de Clara, cât și de toți invitații ei.

„Dragilor, azi o sărbătorim pe Clara pentru cei 5 anișori pe care îi împlinește mâine. E super party. Vedeți pe story toată nebuniaaa”, a scris Andreea Bălan pe Instagram.

„Micuța mea a împlinit azi 5 anișori. A venit cu primăvara în viețile noastre acum 5 ani și ne bucură în fiecare zi cu veselia, gingășia, cu râsetele colorate și cu năzdrăveniile ei. 4 martie este ziua în care am dat viață, dar și ziua în care am revenit la viață, iar percepția mea asupra vieții s-a schimbat total. Clara, cu venirea ei pe lume, mi-a dăruit o altă viață mult mai frumoasă, plină de iubire, empatie și recunostință. Aseară a fost o super petrecere cu mult dans, voie bună, jocuri și povești nemuritoare”, a mai scris Andreea Bălan pe Instagram.

Andreea Bălan a distribuit pe Instagram mai multe fotografii și clipuri de la aniversarea Clarei, declanșând reacții variate printre urmăritori. În timp ce unii admirau efortul depus pentru organizarea unui eveniment spectaculos, alții au criticat-o pe artistă pentru faptul că își răsfață prea mult copiii.

Andreea Bălan și George Burcea sunt părinții a două fetițe, Ella Maya, de 7 ani și Clara Maria. Cântăreața și actorul au pus capăt relației lor la începutul anului 2020, după patru ani și jumătate.

„5 ani cu domnișoara Clara Maria. La mulți ani, Clăritzuleee!”, a transmis George Burcea pe Instagram, alături de mai multe imagini cu fiica lui.

Andreea Bălan și fostul ei soț, George Burcea, au trecut printr-un divorț mediatizat și cu mai multe ocazii au făcut acuzații dure unul la adresa celuilalt. Cei doi au decis să meargă pe drumuri separate după o relație de cinci ani.

Cum se înțeleg în prezent artista și actorul

În prezent, George Burcea este într-o relație cu Viviana Sposub, iar Andreea Bălan formează un cuplu cu Victor Cornea. Recent, au existat speculații conform cărora artista și jucătorul de tenis s-ar fi căsătorit, după ce vedeta a publicat o fotografie cu o legitimație, în care ea purta numele de familie al sportivului. Cântăreața a declarat recent că nu au făcut acest pas și, pe lângă asta, abia a primit certificatul de divorț.

Andreea Bălan a dezvăluit cum se înțelege acum cu George Burcea, tatăl fetițelor sale.

„În sfârșit mami și tati se înțeleg. Ne înțelegem bine și suntem ok. Timpul le rezolvă pe toate și maturitatea, înțelepciunea. Într-adevăr atunci când te despărți, ai perioade în care e mai ușor să dai vina pe celălalt, dar cu timpul începi să îți faci o retrospectivă și fiecare își conștientizează ce a făcut bine și ce a făcut rău. Și George s-a schimbat și reușim să ne înțelegem”, a precizat Andreea Bălan pentru Antena Stars.

Citește și:
Lidia Buble, dezvăluiri inedite despre începutul carierei sale. De ce le-a ascuns părinților activitatea ei: „Au fost un pic necăjiți'

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people