Festivalul Internațional de Film de la Toronto 2024: cele mai spectaculoase ținute pe covorul roșu

Află care sunt vedetele care au strălucit pe covorul roșu la Festivalul Internațional de Film de la Toronto 2024.

După două săptămâni în care Veneția a fost centrul cinematografiei internaționale, covorul roșu și unele dintre cele mai mari staruri de la Hollywood s-au mutat peste ocean pentru Festivalul Internațional de Film de la Toronto 2024.

Festivalul Internațional de Film de la Toronto, aflat la cea de-a 49-a ediție, se desfășoară în perioada 6-15 septembrie, iar evenimentele se țin lanț, de la premiere mult așteptate, la petreceri fastuoase.

În ceea ce privește premierele cinematografice, vorbim despre pelicule precum Queer, The Last Showgirl, Eden și Nightbitch, dar și multe alte filme independente.

Bineînțeles, vedetele au pășit pe covorul roșu în ținute care de care mai spectaculoase, așa cum vei vedea și în galeria noastră de mai sus. De la Jennifer Lopez, într-o spectaculoasă rochie cu decupaje Tamara Ralph haute couture, Chloë Sevigny într-o rochie Balenciaga, Katy Perry, care a optat pentru o rochie Celine, sau Demi Moore care a schimbat mai multe ținute stylish sau Amy Adams, care a venit alături de fiica ei, iată ținutele care ne-au atras atenția.

Jennifer Lopez, surprinsă alături de Matt Damon

Una dintre cele mai neașteptate imagini surprinse în cadrul festivalui a fost cea în care Jennifer Lopez, care a depus recent actele de divorț de Ben Affleck, a fost văzută în compania lui Matt Damon, unul dintre cei mai buni prieteni ai lui Affleck.

Damon și Affleck sunt apropiați de foarte mulți ani, încă dinainte de succesul lor major la Hollywood. Prima lor colaborare soldată cu un uriaș succes a fost cea pentru filmul Good Will Hunting, în care au jucat amândoi în 1997 și pentru care au primit împreună primul lor Oscar, pentru scenariul proiectului.

Potrivit presei tabloide, Damon a intervenit atunci când a aflat că Ben Affleck și Jennifer Lopez au decis să se căsătorească în 2022. Se pare, însă, că avertismentul lui Matt Damon față de potențiala greșeală pe care ar fi făcut-o Affleck reunindu-se cu Lopez a venit chiar la începutul celei de-a doua etape a relației romantice a acestora. Damon i-ar fi zis lui Affleck că relația ar putea crea mai multe probleme decât putea să rezolve, ba chiar, conform unei surse din apropierea celor trei care a dat declarații pentru Daily Mail, ar fi încercat să îl convingă pe prietenul său să nu se căsătorească, în 2022.

Documentar românesc, selectat la Festivalul Internațional de Film de la Toronto 2024

„TATA”, filmul documentar scris și regizat de Lina Vdovîi și Radu Ciorniciuc, are premiera internațională în cadrul prestigiosului Festival Internațional de Film de la Toronto 2024. Documentarul, produs de Monica Lăzurean-Gorgan, continuă colaborarea de succes a celor trei cineaști, care au lucrat împreună și la apreciatul documentar „ACASĂ”, regizat de Radu Ciorniciuc și câștigător a peste 40 de premii naționale și internaționale.

„TATA”, o poveste personală puternică și curajoasă a coregizoarei Lina Vdovîi, a fost filmat de-a lungul a șase ani în Italia, Republica Moldova și România și este o explorare intimă a relației dintre o fiică pe cale să devină mamă, ce caută să se vindece de suferințele trecutului, și un părinte înstrăinat care-i cere ajutorul pentru a expune abuzurile la care a fost supus de-a lungul anilor de către angajatorul său din Italia. Pe măsură ce Lina se implică mai adânc în investigație, descoperă nu doar suferințele tatălui său, ci și un tipar de violență domestică care a afectat generații întregi în familia ei.

Citește și:
Premiera Joker la Veneția: o celebrare pentru Lady Gaga și Joaquin Phoenix

Foto: Profimedia, PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people