Feli Donose, primele declarații despre partenerul ei. Artista este într-o nouă relație după despărțirea de tatăl fiicei sale: „E un om așezat”

Feli Donose a făcut declarații despre noul ei partener.

Feli Donose, primele declarații despre partenerul ei. Artista este într-o nouă relație după despărțirea de tatăl fiicei sale: "E un om așezat"

La finalul anului 2022, Feli Donose a surprins cu vestea că s-a despărțit de partenerul ei, Cătălin. Cei doi au ales să meargă pe drumuri separate după o relație de cinci ani. Ei au împreună o fiică, pe nume Nora Luna, și se ocupă împreună de creșterea ei. 

Feli Donose este discretă în ceea ce privește viața ei personală, însă recent a luat prin surprindere cu declarațiile pe care le-a făcut despre relația în care e implicată în prezent. Artista are un nou partener de viață și a făcut o serie de confesiuni despre provestea de dragoste pe care o trăiește alături de el. 

„E un om care m-a făcut să înțeleg că iubirea nu-i cu „Am trecut de fluturi în stomac.” Vezi că ni se potrivește cumva piesa asta, chiar dacă nu e despre el, e scrisă acum 2 ani de zile. Iubirea e așezată. E o treabă ca să zicem așa, în care eu mă simt protejată, înțeleasă și mă simt ca atunci cum mă simt când sunt singură. N-am nicio jenă să mă manifest cum simt. Dacă sunt furioasă pot să spun „Nu vreau, lasă-mă.” Nu contează (n.r.: din ce zonă a țării este iubitul ei). Ideea este că e un om așezat care pe mine mă ajută și mă mir că mă suportă și chiar îmi puneam întrebarea la un moment dat: Suntem de jumătate de an împreună și eu nu mă cert cu băiatul ăsta. Da, prietenele mele care au relații normale și sănătoase zic: „Felicia, asta e o relație normală”, au fost mărturisirile făcute de Feli Donose într-o emisiune de la radio. 

În decembrie 2022, Feli Donose a postat un mesaj pe contul personal de Instagram în care dezvăluia că ea și Cătălin, tatăl fiicei sale, nu mai formează un cuplu. La vremea respectivă, artista mărturisea că decizia de a se despărți a fost luată de comun acord.

„Mai sunt câteva zile până în 2023, iar eu vreau să intru în noul an curată și fără secrete. Așadar, vreau să știți de la mine că eu și Cătălin am hotărât de comun acord să ne despărțim. Ne-am iubit, dar, de la un timp, nu ne-am mai potrivit. Pe mine și pe Cătă ne leagă de aici încolo o relație de prietenie frumoasă, mult respect și, cel mai important, de rolul de părinți ai Norei Luna”, a transmis atunci Feli Donose. 

Acum ceva timp, Feli Donose a fost invitată la podcastul Oanei Andoni, „Cafea cu visuri”, și a vorbit despre sfaturile prețioase pe care le-a oferit fiicei sale.

„Sfatul cel mai important pe care i-l voi da, și pe care aș fi vrut să îl aud și eu și să-l primesc și eu, e să se iubească, să se iubească aproape necondiționat, că e greu să te iubești necondiționat în ziua de azi. Îi doresc să se iubească atât de mult și de curat, și de sincer, egoist, la cel mai sănătos mod pentru ea, și nu egoist ca să rănească alți oameni…”, a spus Feli Donose.

Citește și:
Theo Rose, confesiuni dureroase despre viața ei. Prin ce situații neplăcute a trecut artista: „Nu mi-am dorit…'

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people