Fanii lui Kanye West, șocați de apariția recentă a rapperului. Ce detaliu îngrijorător au observat pe fața artistului

Fanii lui Kanye West s-au arătat îngrijorați din cauza unei umflături neobișnuite la nivelul buzei rapperului, cauzată de proteza din titan de 850.000 de dolari.

Fanii lui Kanye West, șocați de apariția recentă a rapperului. Ce detaliu îngrijorător au observat pe fața artistului

Fanii au pus sub semnul întrebării natura umflăturii „proeminente” de pe buza lui Kanye West după ce acesta a postat o înregistrare video în care își apără dreptul de a-și posta soția, Bianca Censori. În videoclipul distribuit pe Instagram, rapperul a vorbit cu urmăritorii săi în timp ce avea camera de filmat aproape de fața sa.

sursa: captură video

În afară de noii săi dinți din titan de 850.000 de dolari, fanii s-au întrebat ce se întâmplă cu buza superioară a lui Ye: „Dar ce este bula aia de pe buza lui Kanye”, a scris o persoană pe Twitter. „Frate, de ce buza lui Kanye iese așa în afară 😭”, a adăugat altul. „Ce e chestia aia mică ce atârnă de buzele lui Kanye?”, a scris un alt utilizator. 

Mai mulți fani ai lui West, în vârstă de 46 de ani, au găsit imagini vechi ale rapperului câștigător al premiului Grammy, arătând că acesta avea „umflătura” pe buza de sus chiar înainte de lucrările dentare costisitoare.

Explicația unui medic stomatolog privind umflătura de la nivelul buzelor

Aparenta „creștere a buzelor” a lui Kanye West nu este un motiv de îngrijorare, potrivit dentistului celebrităților, Dr. Clement Kairouz. Medicul, care lucrează la Apa Aesthetic New York, a declarat pentru Page Six că umflătura se datorează unei punți dentare pe care și-a instalat-o și care îi împinge buza superioară în afară.

„Kanye a avut întotdeauna un arc al lui Cupidon proeminent și un țesut tubular superior proeminent, așa că nu cred că avem de-a face cu o creștere excesivă a țesutului. Fotografiile sugerează că a primit o punte fixă care nu respectă anatomia orală naturală și nici nu lasă spațiu pentru țesuturile moi”, spune Kairouz, adăugând că puntea este „supraproiectată” și i-a împins „buza înainte, făcând-o să pară mai proeminentă”.

West a lucrat alături de autoproclamatul „părinte al stomatologiei cu diamante”, Dr. Thomas Connelly, pentru a „fabrica” și „potrivi” noii dinți, care au inclus și materiale din paladiu și platină. Rapperul a uimit când a arătat pe Instagram noul său look, comparându-se cu personajul negativ din James Bond, Jaws, care avea dinți metalici similari.

Kanye West a transmis un mesaj despre postările cu soția sa

În timp ce fondatorul Yeezy nu a răspuns criticilor legate de gura sa, el a ripostat cptre fanii care l-au criticat pentru că a postat imagini indecente cu Bianca Censori, în vârstă de 29 de ani, dansând în club purtând un body descheiat.

„Vreau să vă spun tuturor că mi-am postat soția de trei ori intenționat. Deci, ceea ce vreau să spun este că am lansat albumul. Și oamenii încă mai vorbesc în comentarii despre: „De ce îți postezi soția?” Pentru că ea mă face fericit. De aceea sunteți toți fericiți cu muzica mea, pentru că eu sunt fericit. Ați înțeles? Așa că nu spuneți niciodată nimic negativ. Dacă nu-ți place pagina mea și nu-ți place ce postez, du-te naibii. Serios, lăsați-mă – lăsați-l pe rege – în pace”, a spus el și soția sa – care purta o salopetă albă „umedă” YZY (20 de dolari) – în timp ce traversau un aeroport.

Citește și:
Giulia Anghelescu și Vlad Huidu, dezvăluiri despre participarea la America Express. Ce au recunoscut abia acum: „Singurul lucru pe care ni l-am dorit a fost…'

foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people