Familia lui Sam Asghari nu ar fi fost de acord cu relația dintre el și Britney Spears

Familia lui Sam Asghari nu ar fi fost de acord cu relația dintre el și Britney Spears.

Familia lui Sam Asghari nu ar fi fost de acord cu relația dintre el și Britney Spears

Familia lui Sam Asghari se simte ușurată în urma despărțirii lui de Britney Spears. O sursă a declarat pentru Us Weekly că fostul partener al artistei nu ar fi primit acordul familiei în ceea ce privește relația cu Spears. Prin urmare, vestea despărțirii nu a fost un motiv de tristețe pentru apropiații lui Asghari.

Familia lui Sam Asghari, împotriva relației cu Britney Spears

Potrivit sursei, familia lui Sam Asghari a încercat să își exprime îngrijorarea față de el atunci când cei doi au început să fie împreună în 2016, dar „au lăsat-o baltă” odată ce și-au dat seama că „lucrurile deveneau serioase”. Asghari, în vârstă de 29 de ani, și Spears, în vârstă de 41 de ani, s-au despărțit în august, după 14 luni de căsnicie. În cererea de divorț depusă de Asghari, acesta a citat „diferențe ireconciliabile” ca motiv al despărțirii lor și i-a cerut artistei să plătească pensie alimentară pentru soț și onorariile avocatului său.

„Familia lui Sam este atât de recunoscătoare că a părăsit relația cu Britney. Deși îl vor iubi și susține mereu pe Sam, în adâncul sufletului lor nu au simțit niciodată că ea era partenera potrivită pentru el”, spune o sursă în exclusivitate pentru Us Weekly.

O zi mai târziu de la vestea divorțului, antrenorul a vorbit despre despărțirea lor pe rețelele de socializare.

„După 6 ani de iubire și angajament unul față de celălalt, eu și soția mea am decis să punem capăt călătoriei noastre împreună. Ne vom păstra dragostea și respectul pe care ni le purtăm unul altuia și îi doresc tot ce e mai bun întotdeauna”, a scris el prin intermediul unei declarații pe Instagram Story la momentul respectiv.

Artista ar fi început o nouă relație

La scurt timp după ce a anunțat divorțul de Sam Asghari, Britney Spears ar fi început să se întâlnească cu un fost angajat de-al său. Potrivit Page Six, bărbatul din viața lui Spears se numește Paul Richard Soliz, iar pentru o perioadă de timp s-a ocupat cu întreținerea curățeniei în casa artistei. În plus, publicația a mai precizat și că Soliz a avut de-a lungul timpului probleme cu legea, fiind acuzat de mai multe ori de diverse infracțiuni.

Relația celor doi ar fi avut loc chiar în timp ce Britney Spears se afla în plin proces de divorț. Cu toate astea, o sursă apropiată a susținut că artista nu l-a înșelat niciodată pe fostul său partener, Sam Asghari, și că zvonurile potrivit cărora artista s-ar vedea cu fostul ei angajat sunt „false.” O altă sursă a dezvăluit pentru Page Six că cei doi „nu se întâlnesc”, menționând că au încetat să mai iasă împreună după ce ea „s-a întors din Mexic.”

De asemenea, un alt apropiat a declarat pentru Daily Mail că artista și fostul ei angajat au avut o „scurtă aventură”, însă că relația lor s-a terminat și că cei doi „nu mai comunică.” Cu toate acestea, una dintre sursele Page Six speculează că singurul motiv pentru care Spears și Soliz nu au fost văzuți împreună în ultima vreme este că ea a plecat în Mexic, iar el nu poate călători în afara țării din cauza problemelor sale legale.

Potrivit publicației, Soliz a fost angajat timp de aproximativ un an pentru a „curăța toaletele, a spăla podelele și a strânge gunoiul” din casa lui Spears. Acesta a fost însă concediat, probabil după ce cazierul său, care includea o condamnare pentru tulburarea liniștii publice, una pentru conducere fără permis și alta pentru posesie de armă, a ajuns în atenția presei.

Citește și:
Alice Cavaleru, mărturisiri sincere despre viața de familie din spatele camerelor de filmat: „O iau altă dată de la capăt'

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people