Familia lui Matthew Perry, primele declarații despre moartea actorului: „Avem inima frântă”

"Avem inima frântă”, a declarat familia lui Matthew Perry, după ce actorul a încetat din viață la vârsta de 54 de ani.

Familia lui Matthew Perry, primele declarații despre moartea actorului: "Avem inima frântă"

Matthew Perry, îndrăgitul actor care a jucat rolul lui Chandler Bing în serialul Friends, a murit în acest weekend la vârsta 54 de ani. Potrivit TMZ, acesta s-ar fi înecat în jacuzzi-ul din reședința sa din Los Angeles. Familia actorului a oferit prima declarație pe marginea acestui subiect, mărturisind pentru publicația People că „are inima frântă”.

„Avem inima frântă de pierderea tragică a fiului și fratelui nostru iubit. Matthew a adus atât de multă bucurie în lume, atât ca actor, cât și ca prieten. Voi toți ați însemnat atât de mult pentru el și apreciem dragostea pe care ne-o arătați”.

Matthew a fost crescut de tatăl său, John Bennett Perry, de mama sa, Suzanne Morrison, dar și de tatăl său vitreg, Keith Morrison. Actorul, care a avut cinci frați vitregi, și-a petrecut prima parte a vieții în Ottawa, Canada, alături de mama lui. În adolescență, acesta s-a mutat în California, unde a locuit cu tatăl său.

Matthew Perry a devenit celebru datorită rolului din serialul de succes Friends, care a fost difuzat timp de zece sezoane. Reprezentanții Warner Bros. TV, compania care a produs Friends, au deplâns moartea actorului, declarând:

„Suntem devastaţi de moartea dragului nostru prieten Matthew Perry. Matthew era un actor incredibil de talentat şi o parte de neşters din familia Warner Bros. Television Group. Impactul talentului său pentru comedie a fost simţit în întreaga lume şi moştenirea sa va trăi în inimile multora. Este o zi dureroasă şi trimitem dragostea noastră familiei sale, celor dragi şi tuturor fanilor săi devotaţi”.

Perry a fost sincer în legătură cu problemele sale cu drogurile și alcoolul, după ce a mers pentru prima dată la dezintoxicare în 1997 pentru ceea ce s-a spus că a fost o dependență de medicamente pentru durere după un accident de schi nautic. După această primă perioadă, actorul a mai mers la dezintoxicare în 2001 și 2011. El a declarat în 2016 că nu-și amintește să fi filmat trei sezoane din Friends. Un prieten de lungă durată al lui Perry, care a fost la recuperare împreună cu el, a declarat pentru DailyMail.com:

„Toată lumea este într-o stare de șoc total. Oamenii plâng la telefon și se luptă să accepte această veste. Nu este niciun secret că s-a luptat cu drogurile și alcoolul ani de zile, dar ultima dată când am vorbit cu el, adică în ultimele săptămâni, părea să fie într-o stare bună. Era optimist și părea treaz și pozitiv. A fost la dezintoxicare de 17 ori și aproape a murit din cauza abuzului de opiacee, dar era o persoană care era implicată în a-și rezolva problemele în viața și sobrietatea, rând pe rând. Este o veste atât de tragică. Toată lumea se ruga să nu aibă o recidivă. Matt era un tip cu adevărat drăguț. Întotdeauna era primul care le ura bun venit noilor veniți în grup și se oferea mereu voluntar să ajute și să fie de folos. Cu toții ne luptăm să ne împăcăm cu această veste teribilă.”, a declarat sursa.

De asemenea, pe contul oficial al serialului a fost postat un mesaj emoționant, care anunță moartea actorului.

„Suntem devastați la aflarea veștii decesului lui Matthew Perry. A fost un adevărat dar pentru noi toți. Inima noastră este alături de familia sa, de cei dragi și de toți fanii săi.”

Citește și:
Sandra Bullock, prima apariție publică după moartea partenerului său, Bryan Randall. Cu cine a fost surprinsă actrița

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people