Experiența neplăcută prin care a trecut Delia în Parcul Herăstrău

Delia le-a povestit urmăritorilor de pe rețelele de socializare prin ce experiență neplăcută a trecut în Parcul Herăstrău din București.

Experiența neplăcută prin care a trecut Delia în Parcul Herăstrău

Pe contul personal de Instagram, Delia a mărturisit că a trecut recent printr-o experiență neplăcută care a avut loc în timp ce alerga.

Într-o serie de Instastories, Delia a vorbit despre un incident de hărțuire stradală prin care a trecut într-o seară în Parcul Herăstrău din București. Artista a explicat faptul că a fost speriată de un bărbat în timp ce alerga.  

„Sub nicio formă dacă mă vezi în parc noaptea alergând sau plimbându-mă, nu veni după mine. Oricine ai fi, că mă știi, că nu mă știi, nu mai contează nimic. E noapte, e întuneric. Nu veni după mine. Niciodată. Mai devreme, un tip foarte dubioșel mi-a băgat o lanternă în ochi și m-a întrebat dacă sunt eu. Efectiv. Gen: „Cine e acolo? Ești tu?”. „Ce? Da, eu sunt, adică, de ce mă întrebi?”. Chestiile astea, noaptea, te sperie! Nu faci nimic. N-am să stau să nu mai ies să alerg la orice oră vreau pentru că nu ar trebui să fie nesiguranță. Dar, dacă vă trece vreodată prin cap să veniți să mă bateți pe umăr noaptea în timp ce alerg, nu faceți asta niciodată. Mă activez, țip, sun la poliție și vă dau și două peste ochi.”

Delia și-a continuat mărturisirile și a mai povestit ce anume s-a mai întâmplat în aceeași zi. 

„Nu știu ce s-a întâmplat azi. E lună plină sau ce se întâmplă? Era un tip vizavi de strada pe care eram eu și făcea semne disperat că din gesturi înțelegeam: „Hai, te mai aștept mult? Hai, traversează, că te aștept de 100 de ani.” Și mi s-a părut total întâmplător. Eram: „Hei, cred că mă confunzi.” E vreo glumă și nu înțeleg? Ce se întâmplă? Nu mai văd bine? Era cineva cunoscut și eu nu vedeam?”, a spus Delia pe Instagram. 

Citește și:
Momente cumplite pentru Alice Cavaleru și Vladimir Drăghia. Ce a pățit fiica lor cea mică, la scurt timp după ce s-a născut

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people