Experiența neplăcută prin care a trecut Andreea Antonescu când era într-o relație cu fostul ei soț: „M-am speriat foarte tare”

Andreea Antonescu și-a amintit de un moment neplăcut din timpul relației cu fostul ei soț.

Experiența neplăcută prin care a trecut Andreea Antonescu când era într-o relație cu fostul ei soț: "M-am speriat foarte tare"

Andreea Antonescu și fostul ei soț, Traian Spak, au decis să se despartă în anul 2019. Chiar dacă cei doi nu mai formează un cuplu, artista și fostul ei partener au păstrat o relație de prietenie și continuă să se preocupe împreună de creșterea și educația fiicei lor, Sienna. 

Într-un interviu acordat recent, Andreea Antonescu a vorbit despre o experiență neplăcută prin care a trecut în perioada în care forma un cuplu cu fostul ei soț, Traian Spak. La momentul respectiv, artista era urmărită de paparazzi și un fotograf a sărit pe parbrizul mașinii în care se afla. Cântăreața a recunoscut că a simțit frică atunci și a dezvăluit cum a reacționat. 

„Astăzi paparazzi se comportă foarte frumos și civilizat, nu am ce să spun! La un moment dat, în schimb, s-a întâmplat ceva când eram cu Traian, nu aveam nimic de ascuns, eram oficial într-o relație. Ba, mai mult, era și o prietenă de-ale mele. Era destul de târziu, cred că 8 sau 9 seara, ieșisem dintr-un mall și un paparazzo a sărit pe mașina mea efectiv! A sărit pe parbriz! Nu aveam ce să ascund, dar m-am speriat foarte tare și m-am ascuns sub bord de frică! Acesta a fost singurul episod. Am mai avut bodyguarzi, dar nu exista așa ceva când ieșeam pe stradă! Întotdeauna am considerat că pot trăi frumos între oameni.

Îi mulțumesc lui Dumnezeu, de-a lungul timpului, pe stradă sau la concerte, oamenii s-au purtat frumos cu mine, mi-au adresat cuvinte minunate. Da, la concerte este cu totul altceva! Sunt mii de oameni, se pot întâmpla multe lucruri nefericite, astfel că există pază, există poliție și mai multe. Dar așa, în viața de zi cu zi, nu!”, a declarat Andreea Antonescu pentru Ego.ro

Sienna, fiica Andreei Antonescu, a revenit în România în luna iunie a anului 2023, cu ocazia botezului surorii sale, și de atunci și-a petrecut timpul cu mama ei și micuța Venice Victoria. Perioada petrecută în țară a fost pe placul adolescentei, astfel că Andreea Antonescu și fostul ei soț au decis ca Sienna să nu se mai întoarcă în America și să locuiască în România alături de mama ei.

„Ea a studiat acolo. Și, acum, de dragul fetiței celei mici, Venice, și al meu a decis să rămână aici. Fiică-mea a rămas cu mine. Urmează să o înscriu la școală, în clasa a șasea. Ea și-a dorit să rămână aici, dar era și visul meu să am fetele aici. Dincolo de trăirile pe care le aveam eu, supărările, că aveam doi copii pe două continente și îmi era foarte greu, acum am inima împăcată. Nimic nu e mai frumos de atât, să fiu cu fetițele. Sunt foarte fericită, sunt liniștită. Nu mai am niciun necaz. Îți dai seama, Sienna era acolo, fusul orar pe invers, încercam s-o prind la telefon când mergea sau se întorcea de la școală. Nici nu mai aveam posibilitatea să plec în America, așa, din zi și din noapte, cum făceam eu înainte, să stau cu Sienna. Acum, că stau amândouă aici, am dat reset la toată viața și mergem mai departe”, a dezvăluit Andreea Antonescu, pentru CANCAN.RO.

Cântăreața a precizat că fostul ei soț, Traian Spak, a fost de acord ca Sienna să rămână în România.

„Traian a spus că este foarte bucuros că eu și Sienna ne dorim același lucru, adică să fim împreună. Eu și Sienna ne doream să fim împreună și suntem fericite. Eu și Traian suntem în relații foarte bune. Nu știu dacă o să mai fiu cu el… Lucrurile astea nu se știu. Pentru astea nu ai cum să bagi niciodată mâna în foc. Nu poți să știi dacă se va întâmpla sau nu”, a mai spus Andreea Antonescu pentru sursa citată.

Citește și:
Gina Pistol, dezvăluiri despre schimbările din viața ei, la un an și jumătate de când s-a retras din televiziune: „Mi se întâmplă foarte multe lucruri…'

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people