Experiența foarte neplăcută prin care a trecut Delia în Varșovia: „Țeapă de 2.000 de euro, plus drumul”

Delia a dezvăluit ce experiență neplăcută a avut la Varșovia.

Experiența foarte neplăcută prin care a trecut Delia în Varșovia: "Țeapă de 2.000 de euro, plus drumul"

Delia este una dintre cele mai cunoscute și bine cotate artiste din România, care se bucură de admirația a milioane de fani. Jurata de la IUmor și X Factor are un program foarte încărcat, iar concertele sunt programate pentru o lungă perioadă de timp. Cântăreața are o carieră muzicală de invidiat și de fiecare dată a demonstrat faptul că reușește să se adapteze trend-urilor și să le integreze în stilul ei.

Artista are o relație foarte apropiată cu fanii, cărora le dezvăluie aspectele vieții ei profesionale, dar și personale și le vorbește despre evenimentele mai mult sau mai puțin plăcute de care are parte. Despre un eveniment foarte neplăcut a făcut de această dată dezvăluiri artista.

Mai exact, Delia și-a dorit foarte mult să ajungă la concertul pe care l-a susținut celebra Beyonce la Varșovia, însă a avut neplăcuta surpriză să vadă, chiar la intrarea pe stadion, că biletele cumpărate online nu erau valabile.

„Voiam să vă spun să aveți mare grijă dacă vă luați vreodată bilete de pe Viagogo, mare grijă că sunt foarte multe țepe. Țepe cum ne-am luat noi care ne-am trezit foarte târziu că vrem bilete în zona Club Rennaisance, să fiu cât mai aproape, să văd cât mai bine, să aud cât mai bine. Ne-am dat seama când am vrut să luăm brățările, când am ajuns, că erau vândute de două ori înainte altor persoane. Țeapă de 2.000 de euro, plus drumul, plus venit în Varșovia. Aveți grijă, luați direct de la sursă, nu eram singurii care aveam problema asta, nu mai luați de la resale”, a spus Delia pe Instagram.

Cântăreața a povestit că, până la urmă, a avut noroc, fiindcă un angajat care era cel mai probabil de la organizare i-a făcut rost de un bilet la concert în zona VIP.

Delia, criticată pentru stilul ei vestimentar

Delia a fost criticată cu mai multe ocazii pentru stilul ei vestimentar. Artista este cunoscută pentru ținutele excentrice pe care le poartă, însă acestea nu sunt de fiecare pe placul fanilor. Într-un clip publicat pe TikTok, cântăreața a răspuns acestor critici, spunând că prin natura meseriei sale abordează un stil mai extravagant, mai ales pentru că fanii care merg la concertele ei se așteaptă să vadă lucruri spectaculoase.

„Cam ce aș mai putea să răspund la întrebarea „Hei, Delia! De ce nu te îmbraci și tu ca un om normal?”… orice ar însemna asta… Pentru că nu sunt un om normal. E nevoie de o subtitrare, e nevoie să scrii. Adică, în momentul în care se postează un artist într-o ținută, el trebuie să specifice: „Hei, nu uitați: sunt artist, mă duc la concert.” Știți, concertul este ăla unde e o scenă, sunt lumini, reflectoare, oameni care plătesc un bilet și vor să vadă ceva spectaculos. Ceva spectaculos, nu un civil pe scenă, îmbrăcat normal. (…) „De ce nu te îmbraci normal?” Normal cum? Cam cât de normal?”, a transmis Delia pe TikTok.

Delia a fost invitată acum ceva timp în podcast-ul „La Mijloc”, moderat de Anghel Damian și Codin Maticiuc. În cadrul acestuia, artista a vorbit despre stilul ei vestimentar și despre felul în care se raportează la hainele pe care le poartă.

„Pentru mine, hainele sunt o formă de protecție. Și un soi de comoditate. Vreau să fiu protejată non-stop, vreau să se uite lumea la mine ca la un copil. Sunt o victimă a regimului în care am trăit și eu la rândul meu. Nu mă vezi nici la iUmor cu decolteu, cam nicăieri, eu nu știu cu ce să mă mai acopăr”, a declarat Delia în podcast-ul „La Mijloc.”

Citește și:
Nicole Scherzinger, artista de la Pussycat Dolls, s-a logodit. Cum arată inelul de logodnă primit de artistă

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people