EXCLUSIV: Alina Ceușan – Letter to our baby: „Suntem foarte fericiți că ne-ai ales”

Alina Ceușan așteaptă un al doilea copil, ocazie cu care ne-a invitat să-i cunoaștem pe Raul, soțul ei, și pe Rock, fiul lor de 4 ani.

Cei trei au fost protagoniștii unei ședințe foto care le-a surprins starea de spirit din această perioadă specială.

„Bine ai venit în această familie! Asta îți spunem încă de pe-acum, suntem foarte fericiți că ne-ai ales și de-abia așteptăm să te întâlnim. Fratele tău, Rock, te așteaptă și el și este foarte fericit că va avea un partener de joacă și de viață.
Deși încă nu ai venit pe lume, ne-ai schimbat viața în moduri în care nici măcar nu-ți poți închipui și nici noi nu ne putem închipui pe mai departe cât de multe schimbări vor veni odată cu tine…
Am învățat de la fratele tău, Rock, că viața merită să fie trăită puțin mai lent pentru a putea fi observată mai bine.
Și deși mulți ar spune că părinții sunt cei responsabil de a-i învăța pe cei mici și nou veniți în lumea asta cum să se comporte și care este rolul nostru ca oameni în lume… Eu țin să-ți spun că am învățat atât de multe deja prin voi doi încât nu-mi dau seama cum a fost viața până în acest moment fără voi.
O să ne vedem curând și până atunci ne bucurăm de fiecare mișcare pe care o imprimi din burtică și de fiecare gând care anticipează ce urmează să fie. Încă ne gândim la un nume potrivit, dar suntem siguri că acesta va veni odată cu tine.
Te vei naște într-o familie care iubește arta și frumosul, muzica și fotografia, scrisul și moda. Iar prezența ta, sunt sigură, va aduce și mai multă inspirație vieților noastre. Te iubim și așteptăm să ne întâlnim…”

Alina, Rock & Raul.

Fotografii: Tibi Clenci
Realizatoare: Domnica Mărgescu

Styling: Lica Popescu.
Machiaj: Genny Matea.
Coafură: Raul Tișa.
Manager Tibi Clenci: Radu Dobrea.

Citește și:
Meghan Markle, din nou în atenția publicului. Ce detaliu au observat fanii în cele mai recente imagini cu Ducesa de Sussex

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people