Eva Mendes, imagini inedite de la începutul relației cu Ryan Gosling. Cei doi s-au cunoscut pe platourile de filmare

Eva Mendes își amintește cu drag de momentele în care l-a cunoscut pe Ryan Gosling pe platourile de filmare.

Eva Mendes, imagini inedite de la începutul relației cu Ryan Gosling. Cei doi s-au cunoscut pe platourile de filmare

Eva Mendes își amintește de filmul în care a jucat alături de partenerul ei de viață, Ryan Gosling, în urmă cu mai bine de zece ani, The Place Beyond the Pines. Cei doi s-au cunoscut atunci pe platourile de filmare, iar dragostea și-a făcut simțită prezența în scurt timp. Actrița a dezvăluit imagini inedite de la începutul relației lor, înainte să devină oficial un cuplu

Actrița în vârstă de 49 de ani a început să se întâlnească cu Ryan Gosling în septembrie 2011, la scurt timp după ce amândoi au încheiat filmările la The Place Beyond the Pines. De atunci formează un cuplu, având împreună o fiică de opt ani, Esmerelda, și o fiică de șase ani, Amada. Mendes, care a împărtășit câteva imagini superbe dintr-o escapadă de la începutul acestei săptămâni, a intrat pe Instagram pentru a oferi fanilor săi o serie de fotografii din culisele filmului.

Eva Mendes a postat imagini din filmul The Place Beyond the Pines

Postarea actriței vine la doar câteva zile după ce filmul și-a sărbătorit cea de-a 10-a aniversare, lansat în cinematografe în versiune limitată pe 29 martie 2013, lucru pe care l-a amintit prietena ei, Sandra Condito. Filmul îl urmărea pe Luke, un motociclist cascador, care se apucă să jefuiască bănci pentru a-și întreține iubita, Romina, și copilul lor nou-născut.

„Luke & Romina. Mi socia (asociata mea) @scondita tocmai mi-a trimis asta, spunându-mi că au trecut 10 ani de când a ieșit acest film. Parcă ar fi fost cu o viață în urmă”, a început Mendes, cu două emoticoane cu inimioare negre, referindu-se la personajele ei și ale lui Gosling din film.

În The Place Beyond the Pines au mai jucat Bradley Cooper, Mahershala Ali, Ben Mendelsohn, Rose Byrne, Bruce Greenwood, Ray Liotta și Dane DeHaan. Filmul nu a fost un mare succes la box office, deși a obținut încasări de 47 de milioane de dolari în întreaga lume, dintr-un buget de 15 milioane de dolari. De asemenea, a devenit, în cele din urmă, penultimul film în care Mendes a jucat, până în prezent, apărând doar în debutul regizoral al lui Gosling, Lost River, cu Christina Hendricks și Saoirse Ronan, care a fost lansat în 2014.

Deși a revenit la actorie pentru scurt timp, dublând vocea unui instructor de yoga în serialul animat pentru copii Bluey în 2021, Eva Mendes a dezvăluit în trecut că s-a retras din industrie pentru a avea grijă de copiii ei. Cu toate acestea, ea a adăugat, de asemenea, într-un podcast din noiembrie, că s-a îndepărtat și pentru că i se ofereau roluri slabe. Când a fost întrebată dacă se va întoarce la actorie, Mendes a spus la podcast-ul australian Fitzy and Wippa că ar face-o pentru o oportunitate bună.

„Da, ei bine, pentru un rol grozav. Am fost doar, știi… Mi-am luat o pauză pentru a fi cu copiii, pentru că erau atât de mici. Acum au șase ani, iar cea mare tocmai a împlinit opt ani. Dar și pentru că, știi, pot să spun un cuvânt urât? Erau niște roluri lipsite de valoare care mi se ofereau și m-am săturat să le accept”, a spus Mendes.

Citește și:
Gina Pistol, mesaj în lacrimi după ce a arătat din greșeală prima imagine cu chipul micuței Josephine

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people