Eva Longoria, apariție de excepție în costum de baie la plajă. Cum arată actrița la 49 de ani

Eva Longoria a fost surprinsă la plajă alături de familia ei, după ce a decis să se mute în Spania.

Eva Longoria, apariție de excepție în costum de baie la plajă. Cum arată actrița la 49 de ani

Eva Longoria și-a etalat silueta incredibilă în timpul unei zile petrecute la plajă cu fiul ei Santiago, în Spania. Actrița, în vârstă de 49 de ani, a arătat uimitor într-un bikini portocaliu, format dintr-un top triunghiular adânc și pantaloni cu cravată.

Eva Longoria, cu o siluetă de invidiat la plajă

Însoțită în Marbella de soțul ei José Bastón, de 56 de ani, și de Santiago, de 6 ani, familia s-a bucurat de o baie în mare, după ce s-a mutat în Spania anul trecut. Ei au fost văzuți urcând la bordul unei bărci cu pedale în formă de mașină, cu tobogan de apă, în timpul zilei lor distractive.

sursa: Profimedia
sursa: profimedia

Eva a optat pentru un look natural, fără machiaj, arătându-și tenul impecabil, și și-a dat părul ud pe spate. Ea a ales să poarte un costum de baie din două piese portocaliu, care i-a pus silueta in evidență.

Actrița și familie ei s-au mutat în Marbella

Familia s-a mutat în Marbella din Los Angeles în 2023, după ce a cumpărat un mega conac cu șase dormitoare și șapte băi pe coasta spaniolă. Eva și José au redus recent prețul apartamentului lor cu opt dormitoare din Beverly Hills de la 22,8 la 18,9 milioane de dolari și au început deja să expedieze bunurile lor în casa din Marbella, recent renovată.

„Eva și José părăsesc Los Angeles-ul pentru totdeauna și și-au scos din nou casa la vânzare”, a declarat o sursă pentru DailyMail.com în aprilie. „Au scos-o de pe piață în iunie, dar au repus-o recent pe listă cu 4 milioane de dolari mai puțin în februarie pentru că sunt gata să plece”.

Aceasta este încă cu 5,4 milioane de dolari mai mult decât au plătit pentru a cumpăra casa de 11.000 de metri pătrați în 2017. „Își expediază deja lucrurile acolo și nu se vor răzgândi asupra acestui lucru. Vor să-și crească fiul într-un loc în care va fi înconjurat de natură și frumusețe și nu va fi absorbit de întregul ciclu hollywoodian. Se mută la casa lor din Spania cu normă întreagă și amândoi sunt foarte încântați de asta. Eva a avut tot ce și-a dorit la Hollywood”.

Vedeta din „Desperate Housewives” s-a căsătorit cu José în 2016 și au cumpărat un mega conac cu șase dormitoare și șapte băi în Marbella la începutul anului 2023. Cuplul l-a angajat pe arhitectul și designerul de interior Nicolás Escanez pentru a ajuta la renovare. Vila de 1.531 de metri pătrați include o piscină interioară, saună și o sală de gimnastică ultramodernă.

În ianuarie, Eva, născută în Texas, și-a prezentat luxoasa proprietate în revista HELLO! și a declarat publicației: „Prima dată când am venit în Marbella, acum două decenii, a fost dragoste la prima vedere. Mi-am spus: ‘Într-o zi voi locui aici'”.

Mai târziu, am înființat Fundația Global Gift, iar aici am organizat prima gală împreună cu Antonio Banderas și cea mai bună prietenă a mea, María Bravo.

Vorbind despre găsirea casei, ea a continuat: „Acum cinci ani, i-am spus lui Nico, care este foarte priceput în materie de proprietăți: ‘Când vezi locul potrivit, anunță-mă’. Am văzut câteva locuri, dar nimic nu era exact ceea ce îmi doream. În cele din urmă, la începutul anului 2023, această casă a ajuns pe piață. Avea nevoie de renovare, dar avea exact dimensiunea și locația pe care le căutam. Așa că, profitând de faptul că eram în Barcelona pentru filmări, am venit și am cumpărat-o în aceeași zi.”

Ea a vorbit deschis despre nemulțumirile ei legate de LA, spunând publicației că este „întotdeauna super ocupat” și „nu chiar atât de plin de farmec”, adăugând: „Sunt fie pe platou, fie într-o întâlnire, sau blocată în trafic … e atât de mult trafic”.

Citește și:
Kim Kardashian, criticată dur pentru ținutele purtate la nunta din India a milionarului Anant Ambani. Ce i-au reproșat fanii: „Un gest diabolic'

foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people