Eva, fiica Andreei Berecleanu, imagini inedite în costum de baie. Unde a plecat tânăra în vacanță

Eva Zaharescu, fiica Andreei Berecleanu, a uimit cu noi fotografii inedite în costum de baie.

Eva, fiica Andreei Berecleanu și a lui Andrei Zaharescu, a captivat atenția utilizatorilor de Instagram cu postările sale. Tânăra a avut parte de câteva zile la plajă, bifând mai multe destinații inedite de vară. Imaginile inedite în costum de baie au atras imediat mii de aprecieri din partea internauților.

Eva Zaharescu, apariții inedite în costum de baie

Recent, Eva Zaharescu a făcut furori pe rețelele de socializare, postând imagini în care poartă costume de baie chic. Conștientă de atuurile sale, tânăra își pune în valoare frumusețea cu fiecare ocazie. Vara aceasta este una plină de călătorii pentru fiica prezentatoarei de știri, care s-a fotografiat pe o barcă în Ibiza. Ulterior, tânăra a postat câteva imagini și dintr-un resort din Bulgaria, unde s-a plimbat cu o mașinuță de golf, îmbrăcată doar într-un costum de baie alb.

Cu o pasiune profundă pentru artă, Eva Zaharescu a decis, în urmă cu câțiva ani, să părăsească România și să se mute în Marea Britanie. Acolo și-a continuat studiile în design vizual, o schimbare care i-a adus numeroase provocări.

„Sunt de 4 ani, dar dacă stau să mă gândesc prin câte am trecut cu pandemia, că am mai venit în țară… Deci vreo trei ani și jumătate. Lumea este destul de călduroasă, chiar dacă pare că nu e așa. Toți vor să știe despre fiecare. Dacă ești deschis, este destul de ușor în Londra. M-am adaptat aici. Îmi place să am grijă singură de lucrurile mele și să fiu responsabilă. Acasă e puțin mai ușor, dar mama e mândră de mine și de asta sunt foarte fericită”, a declarat Eva Zaharescu în direct, din Londra, la Kanal D, relatează Fanatik.

În ceea ce privește parcursul său profesional, Eva a declarat că este deschisă către oportunități și își dorește să se lase surprinsă de drumul pe care o va duce viața. Ba mai mult, tânăra a spus că este dispusă să plece și în alte țări.

„Vreau să iau în calcul și alte oportunități. Sunt deschisă să văd unde mă va duce viața. Cred că o să îmi găsesc un job poate și în alte țări, nu neapărat aici. Încă nu știu dacă mă întorc. În fiecare an, ne-am strâns românii care suntem aici. Am făcut fiecare câte un preparat și ne-am adunat la masă. Dacă nu mă întorc, probabil că anul ăsta vom face la fel’, a adăugat Eva.

Andreea Berecleanu, despre pasiunea fiicei sale pentru modeling

Andreea Berecleanu a vorbit într-un interviu pentru VIVA! despre relația pe care o are cu cei doi copii. Vedeta a dezvăluit că ea și fiica ei sunt precum cele mai bune prietene și se înțeleg foarte bine. Prezentatoarea TV a spus că tânăra a cochetat o vreme cu modelingul și că a primit oferte din partea câtorva agenții internaționale.

„A fost curtată de agenții internaționale importante. Nu a vrut încă să meargă pe această direcție decât ocazional. Ce știu însă este că ar avea șanse inclusiv într-o zonă de advertising. În acest moment, focusul ei este pe studiu și facultate. Evident, cu tot ce înseamnă și partea de relaxare specifică vârstei, care aduce un echilibru.”, a spus prezentatoarea TV.

Citește și:
Demi Moore, siluetă impecabilă la 61 de ani. Cum a fost surprinsă actrița în costum de baie

foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people