Este oficial! Teo Trandafir se întoarce în televiziune. Alături de cine va prezenta o nouă emisiune

Teo Trandafir se întoarce oficial în televiziune. Ce emisiune va prezenta vedeta?

Este oficial! Teo Trandafir se întoarce în televiziune. Alături de cine va prezenta o nouă emisiune

Teo Trandafir se numără printre cele mai apreciate și longevive prezențe din televiziunea din România. Vedeta are o experiență remarcabilă pe micul ecran, acolo unde fanii o urmăresc de fiecare dată cu plăcere. 

După ce a făcut o pauză de la lumea televiziunii, Teo Trandafir se întoarce în fața telespectatorilor cu o nouă emisiune. Vedeta nu va prezenta emisiunea singură, ci alături de o altă personalitate TV extrem de îndrăgită de publicul din România, fiind vorba despre Ilinca Vandici

Teo Trandafir și Ilinca Vandici vor prezenta la Kanal D2 emisiunea „Follow us!”, în care vor aduce în fața publicului de acasă subiecte care au legătură cu showbiz-ul românesc și internațional, informații cu privire la subiectele momentului și multe altele. Cele două sunt entuziasmate să formeze o echipă pe micile ecrane și așteaptă cu nerăbdare începerea emisiunii. 

„Eu și Ilinca punem deja țara la cale, ne pregătim, dezbatem cele mai interesante subiecte și, cel mai plăcut, râdem mult împreună. Dacă vă doriți să fiți la curent cu informația proaspătă, din realitatea imediată, cu trendurile din online, dacă doriți să aflați ce se întâmplă în culisele emisiunilor voastre preferate de la Kanal D și Kanal D2, fiți cu ochii pe noi, la „Follow us!”, a declarat Teo Trandafir, transmite kanald.ro

De asemenea, și Ilinca Vandici a spus că este încântată să lucreze alături de Teo Trandafir. 

„Sunt nerăbdătoare și fericită să mă aflu din nou în fața telespectatorilor, de această dată la „Follow us!”. Bucuria dialogului va fi constanta acestei emisiuni, iar eu abia aștept să despic firul în patru cu Teo, colega mea de emisiune, un om minunat și un profesionist desăvârșit al micului ecran! Vă aștept și pe voi să ne fiți alături! „Follow us!”, la Kanal D2!”, a precizat Ilinca Vandici.

În vara anului 2023, „Teo Show”, emisiunea pe care Teo Trandafir o prezenta la Kanal D și care rula de 10 ani la postul de televiziune, a fost oprită. Oficialii Kanal D au oferit o declarație cu privire la această veste neașteptată, însă nu au dezvăluit motivele pentru care au luat decizia asta. De asemenea, au precizat că este o pauză și că Teo Trandafir este în continuare vedeta Kanal D.

„Emisiunea „Teo Show” se află într-o pauză, suntem determinați să venim cu noi abordări, care să surprindă în mod plăcut publicul, cum e și firesc. Evident, împreună cu Teo Trandafir, Teo este vedeta Kanal D”, au declarat oficialii Kanal D pentru Paginademedia.ro.

Teo Trandafir a făcut primele declarații după ce s-a aflat că emisiunea ei de la Kanal D a fost oprită.

„Da, emisiunea a fost închisă!”, a spus Teo Trandafir pentru cancan.ro

Emisiunea „Teo Show” s-a regăsit în grila Kanal D începând cu 2013. De-a lungul anilor, a trecut prin mai multe schimbări în ceea ce privește difuzarea. Mai întâi, emisiunea a putut fi urmărită în timpul săptămânii, după-amiaza de luni până vineri, ulterior, a fost mutată în weekend, de la ora 10:00, sâmbăta și duminica. Din luna iulie a anului 2023, s-a decis ca emisiunea „Teo Show” să fie mutată lunea și marțea de la ora 23:00.

Citește și:
Lidia Buble, declarații inedite despre relația cu omul de afaceri Horațiu Nicolau: „Când iubești cu adevărat…'

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people