Enrique Iglesias, declarații emoționante despre cei trei copii pe care îi are cu Anna Kournikova: „A fost uimit”

Enrique Iglesias a dezvăluit că cei trei copii ai lui au început să realizeze că este un star pop.

Enrique Iglesias, declarații emoționante despre cei trei copii pe care îi are cu Anna Kournikova: "A fost uimit"

Copiii lui Enrique Iglesias poate că nu l-au văzut încă în concert, dar au înțeles rapid că tatăl lor este un star pop. În timp ce vorbea cu Today la începutul acestei săptămâni, cântărețul, în vârstă de 48 de ani, a dezvăluit că cei trei copii ai săi, fiica Mary, în vârstă de 3 ani, și gemenii Nicholas și Lucy, în vârstă de 5 ani, nu au participat încă la niciunul dintre spectacolele sale, dar abia acum își dau seama că tatăl lor este o mare vedetă.

Copiii lui Enrique Iglesias realizează cine este tatăl lor

Iglesias îi împarte pe cei trei copii cu partenera sa de lungă durată, Anna Kournikova. Artistul este un tată cât se poate de mândru, iar recent a dezvăluit că cei trei copiii ai lui devin conștienți de faptul că este un artist internațional.

„Fiul meu, când m-a văzut la repetiții, a fost ca și cum ar fi spus: „Ce?!”.” a declarat Iglesias pentru publicație. „Pentru că a văzut o mulțime de videoclipuri și clipuri pe scenă cu mine cântând, dar să poată vedea în persoană, producția și luminile, e ca și cum ar fi fost: „Oh, Doamne!” A fost ca și cum ar fi privit un extraterestru sau un OZN, într-un sens bun. A fost uimit”.

Votează-ți aici favoriții la ELLE Style Awards 2023 și câștigă super premii!

Deși copiii săi nu vor putea asista la un spectacol până când nu vor fi puțin mai mari, Iglesias spune că au deja un cântec preferat pe care abia așteaptă să îl asculte în persoană – în special Mary.

„Ori de câte ori mă duc să o iau de la școală, îi iau pe toți, iar ea este întotdeauna cea care începe să cânte „I Like It” de multe ori”, a spus Iglesias despre fiica sa cea mică. „Și apoi încep să o cânte cu toții împreună. Este cel mai drăguț lucru din toate timpurile. Este cântecul ei preferat”.

Artistul a sărutat o româncă la un concert în Craiova

Enrique Iglesias a uimit publicul după ce a sărutat o femeie din România la concertul din Craiova din această vară și a împărtășit imaginile pe pagina lui de Instagram. Pe 2 iulie 2023, Enrique Iglesias a susținut un spectacol extraordinar pe scena Festivalului Intensity din Craiova. Cântărețul latino a mers în mijlocul mulțimii pentru a saluta fanii săi din România, iar una dintre femei l-a sărutat pe obraz pe cântăreț.

Imaginile nu au trecut nici pe lângă artist, motiv pentru care a postat videoclipul pe pagina sa oficială de Instagram. Vizibil bucuros de toată admirația pe care a primit-o din partea fanilor din România, acesta a mers în mulțime pentru a-i saluta. În acel moment, una dintre spectatoare s-a întins către artist pentru a-l îmbrățișa, iar cei doi s-au sărutat pe obraz.

Chiar dacă are o relație de câțiva ani cu tenismena Anna Kournikova și sunt părinții a trei copii, acest aspect nu l-a împiedicat pe Iglesias să accepte gestul făcut de femeia din public. Întregul moment a fost filmat de către o altă persoană din public, iar imaginile au ajuns pe rețelele de socializare.

Citește și:
Cum a fost surprinsă Meryl Streep alături de cei patru copii ai săi, după despărțirea de Don Gummer

FOTO: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people