Emmanuel și Brigitte Macron, întâmpinați de familia regală suedeză la Stockholm, în cadrul unui dineu fastuos

Emmanuel Macron și soția sa, Brigitte, au fost întâmpinați de către familia regală suedeză la Stockholm, în cadrul unui dineu fastuos.

Emmanuel și Brigitte Macron, întâmpinați de familia regală suedeză la Stockholm, în cadrul unui dineu fastuos

Stockholm a fost plin de strălucire și farmec seara trecută, când familia regală suedeză a organizat o cină de gală pentru câțiva invitați foarte speciali. Familia regală îi găzduiește în prezent pe președintele francez Emmanuel Macron, în vârstă de 46 de ani, și pe soția sa, Brigitte, în vârstă de 70 de ani, într-o vizită de stat în țara lor.

Și pentru ca oaspeții lor să se simtă deosebit de bineveniți, Regele Carl Gustaf, Regina Silvia și restul familiei au purtat bijuterii impresionante pentru a participa la un banchet cu președintele și Prima Doamnă la Palatul Stockholm. La dineu au fost prezenți, de asemenea, Prințesa Moștenitoare Victoria și Prințul Daniel, precum și Prințul Carl Philip și Prințesa Sofia.

Emmanuel și Brigitte Macron, primire de excepție la Palatuș Regal din Stockholm

Sălile Palatului au strălucit în pietre prețioase pe măsură ce familia regală și invitații speciali au sosit la cină. Prințesa moștenitoare Victoria, în vârstă de 46 de ani, a îmbrăcat o rochie de bal în stil baroc, cu un singur umăr și detalii aurii, în timp ce mergea la brațul soțului ei pe covorul roșu. Ea a accesorizat ținuta cu o tiară uimitoare din aur și diamante, cercei cu diamante și o geantă metalică.

Între timp, Brigitte Macron, a rămas fidelă stilului ei chic, purtând o rochie structurată, lungă până la podea, într-o nuanță de albastru pudră. Rochia a fost accesorizată cu paiete în jurul decolteului și în talie – iar Prima Doamnă a Franței a purtat cercei cu diamante ca accesoriu. Prințesa Sofia, de asemenea, a ridicat ștacheta stilului, când a sosit la Palat împreună cu soțul ei, Prințul Carl Philip. Alteța regală a îmbrăcat o rochie lungă până la podea într-o nuanță de șampanie, cu mâneci din plasă și un corset metalic.

Brigitte Macron este apreciată cu fiecare apariție pentru stilul ei iconic. De multe ori a fost surprinsă îmbrăcată în ținute în nuanțe de pastel și preferă croiurile clasice. Când vine vorba de stilul său oficial, ea optează de obicei pentru Louis Vuitton, atât în ceea ce privește îmbrăcămintea, cât și încălțămintea sau accesoriile. Preferații ei sunt, în mod evident, pantofii cu vârf ascuțit și tocuri de maxim 10 cm.

În timp ce familia regală suedeză s-a străduit să-și facă oaspeții francezi să se simtă ca acasă, organizatorii au decis să pună în meniu câteva feluri de mâncare franțuzești clasice, inclusiv moules mariniere.

Cum s-au cunoscut președintele francez și soția lui

Soții Macron au rămas uniți de când s-au întâlnit pentru prima dată, în urmă cu mai bine de două decenii, iar povestea lor de dragoste a făcut obiectul atât al admirației, cât și al intrigilor în țară și în străinătate. Povestea de dragoste a cuplului a început când Macron, pe atunci un licean de 15 ani, a întâlnit-o pe Brigitte, profesoara sa de literatură în vârstă de 39 de ani, care era căsătorită și avea trei copii.

Vorbind despre legătura lor intensă, Macron a spus: „În fiecare vineri mergeam să scriu o piesă cu ea timp de câteva ore. Vorbeam despre orice. Și am descoperit că ne cunoșteam dintotdeauna”. Între timp, Brigitte, a cărei fiică mai mare era în aceeași clasă cu Macron, a declarat că a fost captivată de „inteligența excepțională” a viitorului președinte. 

Citește și:
Cristina Ciobănașu, dezvăluiri despre dorința de a deveni mamă: „Mi se pare că sunt…'

foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people