Emma Roberts s-a logodit cu iubitul său, Cody John, după 2 ani de relație

Emma Roberts și iubitul ei, actorul Cody John, s-au logodit după doi ani de relație.

Emma Roberts s-a logodit cu iubitul său, Cody John, după 2 ani de relație

Emma Roberts și iubitul ei, cu care are o relație de doi ani, actorul Cody John, s-au logodit. Actrița a făcut marele anunț printr-o postare amuzantă pe rețelele de socializare, iar fanii au intrat imediat în secțiunea de comentarii pentru a felicita fericitul cuplu.

Emma Roberts și Cody John s-au logodit

În selfie, Roberts zâmbește și își ridică mâna stângă pentru a-și arăta noua bijuterie: un inel de aur cu diamant rotund de dimensiuni mari. Celălalt braț îl înconjoară pe John, care, de asemenea, afișează un zâmbet larg în fața camerei.

„Pun asta aici înainte ca mama să le spună tuturor”, a scris actrița, în vârstă de 33 de ani, în mod amuzant, în dreptul unei fotografii pe Instagram, în care anunța vestea marți, adăugând un emoji cu o inimă roșie.

Prietenii vedetei au inundat rapid secțiunea de comentarii cu mesaje de felicitare: „Congrats!!!!!!!” a comentat Lindsay Lohan. „FELICITĂRI!!!” a scris Ashley Tisdale. „Yesssss felicitări, dragă”, a exclamat Julianne Hough.

Vestea despre idila cuplului a apărut în august 2022, când John a postat o fotografie cu el sărutând-o pe Roberts. Mai puțin de două luni mai târziu, E! News a raportat că vedeta din „American Horror Story” și iubitul ei „o luau încet”, după ce prieteni comuni din industrie le-au făcut cunoștință.

„Emma iubește personalitatea lui Cody”, a declarat o sursă la acea vreme. „Este foarte amuzant și se simt bine împreună”.

Roberts – care îl împarte pe fiul ei Rhodes, în vârstă de 3 ani, cu fostul ei iubit Garrett Hedlund – se pare că nu a vrut să se grăbească să intre într-o altă relație de dragul copilului ei.

„Emma este precaută în ceea ce privește aducerea fiului ei în preajma unor oameni noi, dar știe că ziua va veni curând”, a explicat sursa.

Roberts și Hedlund, în vârstă de 39 de ani, s-au despărțit la sfârșitul anului 2021, după aproape trei ani împreună.

„Este trist, iar ei fac tot posibilul să fie părinți buni împreună”, a declarat un insider pentru People în ianuarie 2022. „A fost greu”.

În luna iunie 2020, mama actriței, Kelly Cunningham, a dezvăluit că Emma Roberts este însărcinată după ce a comentat pe contul său de Instagram în urma unui articol din publicația US Weekly care arăta că fiica ei ar aștepta primul copil. Fanii au felicitat-o pe Kelly Cunningham pentru veste, iar ea le-a mulțumit pentru urări. Invitată în emisiunea lui Jimmy Kimmel, Emma Roberts a povestit că mama ei a anunțat că va deveni bunică înainte ca ea să poată da vestea cea mare.

 În luna august a anului 2020, Emma Roberts, nepoata actriței Julia Roberts, a confirmat că este însărcinată publicând pe contul personal de Instagram o serie de imagini în care i se vede burtica de gravidă, dezvăluind atunci și că va avea un băiețel.

Roberts a fost anterior logodită cu colegul ei din „AHS”, Evan Peters, cu care a avut o relație timp de șapte ani, înainte de a se despărți definitiv în martie 2019.

Citește și:
Lidia Buble, o femeie de afaceri de succes. Ce venituri obține anual artista din muzică și colaborări

foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people