Emisiunea „Bravo, ai stil!” se mută înapoi la Kanal D

Emisiunea "Bravo, ai stil!" va fi difuzată la Kanal D începând cu data de 12 iulie.

Emisiunea "Bravo, ai stil!" se mută înapoi la Kanal D

Au intervenit modificări în programul emisiunilor de la Kanal D și Kanal D2. Show-ul „Bravo, ai stil!”, moderat de Ilinca Vandici, va fi transmis începând cu data de 12 iulie pe Kanal D. Astfel, fanii emisiunii își vor putea urmări concurentele preferate în continuare la Kanal D și vor lua parte de miercuri până vineri de la ora 22:30 la un show spectaculos.

Bravo, ai stil! se mută pe Kanal D

De la data de 10 iulie, Kanal D și Kanal D2 introduc modificări în grilele lor de vară. Emisiunea „Bravo, ai stil!” se va muta pe Kanal D, începând din 12 iulie, potrivit kanald. ro.

Ilinca Vandici, gazda show-ului, alături de cei trei jurați, Maurice Munteanu, Raluca Bădulescu și Alexandru Abagiu, își mențin rolul de mentori pentru o nouă generație de concurente „Bravo, ai stil!”, la Kanal D. Aceștia îndeamnă audiența să continue să urmărească progresul participantelor în cel mai urmărit show de stil.

Ilinca Vandici, despre rolul la „Bravo, ai stil!”

Recent, s-a desfășurat Gala Capital Top 100 Femei de Succes, în cadrul căreia Ilinca Vandici a fost distinsă cu un premiu. Vedeta a primit cu entuziasm trofeul pentru Performanță în Televiziune. După separarea de Andrei Neacșu, a strălucit la eveniment, ținând mândră trofeul în mână.

„Mulțumesc revistei Capital pentru acest premiu onorant! Se vor împlini în curând 20 de ani de când pășeam în lumea televiziunii, nu-mi imaginam pe atunci că televiziunea va deveni viața mea, deși intuiam că este domeniul care mă atrage cel mai mult. Fac parte dintr-un proiect extraordinar, Bravo, ai stil!, în care mă regăsesc cu totul, pentru că este despre evoluție, despre frumusețe, un spectacol total, care bucură și inspiră publicul. E rezultatul dedicării unei echipe întregi, alături de care mă simt ca într-o adevărată familie și pentru asta le mulțumesc colegilor mei! Muncim mult, cu dedicare și bucurie pentru că ne dorim să venim de fiecare dată în fața oamenilor cu un produs premium, în care să se regăsească și care să îi inspire„, a declarat Ilinca Vandici, potrivit Cancan.

Ilinca Vandici a început cu energie sezonul 8 al emisiunii „Bravo, ai stil” și s-a reîntors în cabina sa, spațiul în care își regăsește liniștea în pauzele de filmare și unde se revigorează înainte de a apărea în fața camerei. De asemenea, prezentatoarea TV are și un obicei pe care îl pune în aplicare înainte de fiecare emisiune.

„Este locul meu, spațiul meu în care mă retrag un pic, îmi încarc bateriile. Aici mănânc, aici fac story-uri, aici fac fiting. Practic este o mică garsonieră (…) am și o cabină de duș și o chiuvetă, adică o mică garsonieră în care mă simt bine pentru că este energia mea aici, am fost atentă cu modalitatea în care am aranjat spațiul, tocmai pentru a reuși să mă folosesc de fiecare colțișor în parte și pentru a-mi crea un cadru perfect de relaxare, de tihnă. Îmi place întotdeauna să intru cu foarte multă energie în emisiune și atunci am nevoie de un pic de timp, de loc, de cadrul potrivit”, a mărturisit Ilinca Vandici, la „Bravo, ai stil! Backstage”.

Citește și:
Motivul pentru care Selena Gomez a dat unfollow pe Instagram mai multor celebrități

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people