Emily Blunt și John Krasinski reacționează în urma zvonurilor despre divorț, după conversația virală de la Globurile de Aur

Emily Blunt și John Krasinski au reacționat în urma zvonurilor despre divorț, după ce un videoclip cu ei la Globurile de Aur a ajuns viral pe internet.

Emily Blunt și John Krasinski reacționează în urma zvonurilor despre divorț, după conversația virală de la Globurile de Aur

Emily Blunt și John Krasinski se pare că se amuză pe seama zvonurile conform cărora ar divorța. După ce un video devenit viral cu ei doi vorbind pe covorul roșu de la Globurile de Aur 2024 a stârnit discuții despre despărțire, o sursă a negat problemele din căsnicia lor.

Emily Blunt și John Krasinski nu vorbeau despre divorț

Unii fani au speculat că starul din „Jack Ryan” i-a spus soției sale că „abia așteaptă să divorțeze” în timp ce au pozat împreună pentru fotografii la ceremonia de decernare a premiilor. Cu toate acestea, situația i-a făcut pe utilizatori să fie împărțiți, deoarece alții au considerat că a spus: „Abia aștept să ajung înăuntru”.

„Nu există probleme între Emily și John”, a declarat o sursă din interior pentru Us Weekly. „Ei nu vorbesc absolut deloc despre divorț. Ei cred că zvonurile sunt amuzante și ridicole.”

Zvonurile privind problemele în cuplu au continuat să circule atunci când actrița a participat singură la Governors Awards. Emily Blunt și John Krasinski s-au căsătorit în 2010 și au împreună două fiice, Hazel, în vârstă de 9 ani, și Violet, în vârstă de 7 ani, pe care le țin departe de lumina reflectoarelor.

Formând unul dintre cuplurile puternice de la Hollywood, cei doi au cucerit inimile fanilor de-a lungul anilor, lăudându-se unul pe celălalt în interviuri. Într-o discuție din 2013 cu InStyle, Blunt a declarat că întâlnirea cu actorul din „Office” i-a „schimbat viața”.

„Când simt sprijinul pe care îl am din partea lui, mă simt invincibilă. Există cineva în spatele tău în zilele bune și cineva în fața ta în zilele rele”, a adăugat ea.

În 2021, Kraskinski a numit-o pe vedeta din „Oppenheimer” „cea mai bună colaboratoare din toată viața lui” în timpul unei sesiuni de întrebări și răspunsuri pentru „A Quiet Place 2”.

Fanii au făcut speculații referitoare la discuția celor doi de pe covorul roșu

Fanii au speculat despre ce vorbeau Emily Blunt și John Krasinski în timp ce pozau pentru fotografii pe covorul roșu de la Globurile de Aur, în lumina unui video de pe TikTok cu ei care a devenit viral. Câteva teorii au ajuns în prim-planul jocului de ghicit, unii fani susținând că actorul din „Office” caută să se despartă de actrița din „Oppenheimer”.

„Am urmărit asta de 500 de ori încercând să mă conving că a spus altceva decât divorț”, a scris un utilizator. „A spus oare că „abia aștept să divorțăm”? Și ea a spus: „hei”, iar el a afirmat că „vorbesc serios…”, a întrebat un altul. „Jur că a spus divorț, dar vreau să spună ‘treci peste asta'”, a comentat un al treilea.

@cbs Date night? #EmilyBlunt #JohnKrasinski #GoldenGlobes ♬ original sound – CBS

Unii TikTokeri au avut o abordare mai pozitivă și au ghicit că cei doi, care sunt căsătoriți din 2010 și au două fiice, se plângeau de vremea vântoasă.

„Abia aștept să intru, era foarte vânt și frig”, a observat un internaut. „Poți să o auzi spunând: „De fapt, e cam răcoare acum.” Iar el îi răspunde „abia aștept să intru”, a apreciat un alt cititor amator de buze. „El spune „abia aștept să ajung înăuntru”, iar ea spune „la fel”, a scris un al treilea. Alți TikTokeri au crezut că vorbele lui Krasinski ar putea avea legătură cu „hors d’oeuvres” sau cu „premiile.”

Citește și:
Cătălin Bordea, declarații despre schimbările din viața lui după ce fosta lui soție și Spike au apărut împreună pe rețelele de socializare

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people