Emily Blunt anunță o pauză de la actorie: „Am trăit asta pe pielea mea”

Emily Blunt a decis să ia o pauză de la actorie.

Emily Blunt anunță o pauză de la actorie: "Am trăit asta pe pielea mea"

Emily Blunt ia o pauză de la aparițiile pe marele ecran pentru a se concentra asupra familiei sale. Actrița în vârstă de 40 de ani a făcut această dezvăluire în episodul de luni, 10 iulie, al podcastului „iHeart’s Table For Two with Bruce Bozzi”, susținând că vrea să fie mai prezentă în viața copiilor și să se implice mai mult.

Motivul pentru care Emily Blunt ia o pauză de la viața profesională

Actrița din „The Devil Wears Prada” are două fiice, pe Hazel, în vârstă de 9 ani, și Violet, de 6 ani, cu soțul ei, actorul John Krasinski, cu care este căsătorită de 13 ani. Vedeta este cunoscută ca fiind o actriță desăvârșită, care a avut roluri importante de-a lungul timpului. Cu toate acestea, Blunt recunoaște că nu a fost tot timpul atât de prezentă în viața copiilor, fapt ce vrea să îl schimbe.

„Anul acesta nu lucrez. Am lucrat destul de mult anul trecut, iar cel mai mare copil al meu are 9 ani, adică suntem în ultimul an cu o singură cifră. Simt că există momente cheie ale unei zile de-a lor care sunt atât de importante atunci când sunt mici. Și sunt: „Mă trezești tu? Mă duci tu la școală? Mă iei tu de acasă? Mă vei pune în pat?” Iar eu trebuie să fiu acolo pentru toți pentru o bună bucată de timp. Și am trăit asta pe pielea mea”, a precizat ea.

Emily Blunt a fost foarte ocupată în ultimii ani și are șase proiecte viitoare, potrivit IMDb. Drama ei istorică, „Oppenheimer”, va fi lansată pe 21 iulie și povestește despre dezvoltarea bombei atomice. Actrița a precizat că a lucra atât de mult și, mai ales, la proiecte de lungă durată, o afectează „emoțional”. Acest lucru a determinat-o să își reevalueze volumul de muncă.

„Cele care consumă mult timp, cred că pentru mine devin din ce în ce mai puține și mai rare din cauza costului emoțional asupra mea, asupra copiilor, asupra echilibrului”, a explicat ea.

Vedeta din „A Quiet Place” a mai spus că se simte adesea vinovată că este departe de copiii ei atât de mult timp: „Cred că poate toate mamele sunt predispuse la vinovăție. Ești predispusă să te simți prost pentru că, Doamne ferește, îți dorești ceva în afara faptului că ești mamă”. Emily Blunt a adăugat că este o mare „susținătoare a faptului că femeile sunt ambițioase”.

De ce vedeta nu își dorește pentru copiii ei o carieră în actorie

Cu toate acestea, actrița a mai recunoscut recent că are emoții referitor la faptul că micuții vor dori să activeze în lumea actoriei. 

„Mi se strâmbă degetele de la picioare când oamenii îmi spun: „Fiica mea vrea să fie actriță”. Îmi vine să le spun: „Nu o faceți!”. Pentru că este o industrie grea și poate fi foarte dezamăgitoare. Mulți oameni îți spun să nu iei lucrurile personal – dar este complet personal, mai ales când ești judecat în funcție de cum arăți. Așa că trebuie doar să înduri această latură a lucrurilor”, a mărturisit ea pentru Harper’s Bazaar într-un chat publicat pe 7 iunie. 

Emily Blunt a confirmat, de asemenea, că este conștientă că este un privilegiu să poată lua o pauză de la muncă pentru a se concentra asupra familiei sale, căreia nu-i pasă deloc de statutul ei la Hollywood.

Citește și:
Angelina Jolie, remarci acide la adresa lui Brad Pitt: „El se ocupă cu iluzii, nu cu pământ și struguri’

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people