Emil Rengle și Alejandro Fernandez, declarații despre nuntă. Cei doi vor să-și întemeieze o familie: „Ne dorim foarte tare să adoptăm copii”

Emil Rengle și Alejandro Fernandez au vorbit despre planurile de nuntă și dorința de a adopta copii.

Emil Rengle și Alejandro Fernandez formează un cuplu de ceva timp și au o relație tot mai solidă. Acum câteva luni, cei doi s-au logodit și au o mulțime de planuri de viitor. Emil Rengle, cel care a câștigat show-ul „Românii au talent” în anul 2018, a organizat în secret o cerere în căsătorie spectaculoasă, care a avut loc pe o plajă pustie în Mexic, în timpul unei vacanțe pe care o petreceau împreună. 

Emil Rengle și Alejandro Fernandez, despre planurile de nuntă

Emil Rengle și Alejandro Fernandez au fost prezenți în emisiunea „Follow Us” de la Kanal D, acolo unde au vorbit pe larg despre planurile lor de nuntă. Dansatorul a dezvăluit când anume va avea lor evenimentul. 

„În doi ani. De acum încolo în doi ani am plănuit să avem nuntă. Atunci pentru că familiile noastre sunt din țări diferite, Alejandro este spaniol-englez și are o parte de familie în Spania, o parte de familie în Anglia, familia mea e în România și ne dorim foarte tare ca aceste culturi să se întâlnească, familiile noastre să se cunoască mai bine și am început deja. Organizăm diferite excursii în care mamele noastre se văd, învățăm unii despre alții ca atunci când se întâmplă nunta să nu existe treaba asta cu: „Bună! Eu sunt…” Adică să auzim și o manea, să fie de toate. Englezii să bea bere dacă vor, adică să fie diversitate. (…) Ne adunăm prietenii și familiile în care să aibă și ei timp să guste din cultura din care provin și cam asta facem acum, cam asta se petrece”, a spus Emil Rengle.

Alejandro Fernandez a spus cum anume își imaginează nunta lor. 

„Mă gândesc pe Coasta Amalfitană sau în Santorini și cu toată lumea purtând alb sau crem, văd o masă lungă și în spate apusul soarelui. Noi să avem o mașină de epocă, pe străzile mici din Italia. Așa văd eu nunta.”

De asemenea, Emil Rengle a mai povestit că ar vrea să aibă două nunți, una dintre ele având o semnificație aparte pentru el și partenerul său.

„Văd și eu la fel de frumos, undeva la apus, cu mașina care pleacă cu conservele după, dar în același timp văd și o nuntă mai restrânsă, mai mult cu familia spirituală, cu prietenii apropiați în care să… vor fi două nunți, în această a doua nuntă să fim conștienți de ce avem acest parteneriat, ce ne dorim de la viață, cum pornim, ce oameni avem alături de noi.”

Emil Rengle și Alejandro Fernandez vor să adopte copii

Emil Rengle a mai precizat că el și partenerul său de viață, Alejandro Fernandez, vor să adopte copii și au planuri serioase în această privință. 

„Da, bineînțeles. Ne dorim foarte tare să adoptăm copii. Credem că este un cadou de la Dumnezeu că putem să face asta. Sunt foarte mulți copii care nu au posibilitatea să crească într-o familie, să crească într-o casă unde să fie protejați. După căsătorie, undeva la 4-5 ani, să ne mai trăim copilăria, să fugim prin lume, să ne distrăm, după care ne dorim foarte tare amândoi să formăm o familie. Indiferent din ce parte a lumii vom avea copii, ne dorim să învățăm cultura fiecăruia.”

Emil Rengle, despre decizia de a adopta copii alături de Alejandro Fernandez

Într-un interviu acordat recent, Emil Rengle a vorbit despre reacțiile negative și homofobe apărute după ce el și Alejandro Fernandez au dezvăluit că vor să adopte copii. Dansatorul a întărit ideea că el și partenerul său vor să ofere un alt destin unor copii care n-au avut parte de o soartă fericită și că nici nu se lasă afectat de eventuale comentarii răutăcioase.  

„Știm că subiectul adopției, în special în cuplurile LGBTQ+, este delicat. Dar, hai să ne uităm la cifre. În Europa, sunt peste 700.000 de copii care așteaptă o familie. De ce să nu le oferim șansa la o viață iubitoare, indiferent de cine sunt părinții? Studiile arată că ceea ce contează cu adevărat pentru un copil este dragostea, stabilitatea și grija pe care o primește. În niciun caz orientarea sexuală a părinților. Așa că, da, eram pregătiți să apară astfel de reacții, dar asta nu ne descurajează.

E ușor să te lași prins în gălăgia celor care nu înțeleg sau nu sunt de acord, dar adevărul e că noi privim lucrurile dintr-o perspectivă mai înaltă. Nu ne lăsăm afectați de negativitate, pentru că știm că drumul nostru e ghidat de iubire și respect. La finalul zilei, nu ne definește ce spun ceilalți, ci ce alegem noi să construim – o familie bazată pe iubire, grijă și acceptare. Așa că, în loc să ne consumăm energia cu cei care țipă, o investim în ceea ce contează: în noi, în familia noastră și în oamenii care ne susțin”, a spus Emil Rengle pentru fanatik.ro

Citește și:
Radu Ștefan Bănică, declarații rare despre partenera lui, Ioana Văllimărescu. Cei doi au o relație la distanță: „A fost atracție la prima vedere'

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people