Emil Rengle, primul rol într-un lungmetraj. Detalii despre filmul „Ca fetele”: „Cel mai dificil a fost să…”

Emil Rengle a vorbit despre primul său rol într-un film de lungmetraj.

Emil Rengle, primul rol într-un lungmetraj. Detalii despre filmul "Ca fetele": "Cel mai dificil a fost să..."

Începând cu data de 13 septembrie, Emil Rengle își va face debutul pe marele ecran în rolul lui Berti, în filmul „Ca fetele”. Acest rol reprezintă pentru artist două premiere importante în cariera sa, după cum a dezvăluit chiar el.

Emil Rengle, dezvăluiri inedite despre primul său rol într-un lungmetraj

Alături de o echipă remarcabilă de actori, printre care se numără Maia Morgenstern, Adriana Trandafir, Aura Călărașu, Marian Râlea, Lora și Alina Eremia, Emil aduce la viață o poveste sensibilă prin intermediul unui personaj profund. Această poveste explorează teme precum iubirea, descoperirea de sine, autenticitatea și necesitatea de vindecare, fiecare personaj confruntându-se cu propriile provocări.

Emil a oferit un interviu pentru Libertatea.ro în care a discutat despre unul dintre cele mai semnificative proiecte din cariera sa.

„Aceasta este prima mea experiență într-un lungmetraj de asemenea amploare și a fost cu adevărat fascinantă. Fiecare zi pe platourile de filmare a fost o nouă provocare, dar și o oportunitate de a învăța și de a crește ca artist. Atmosfera de pe platou a fost incredibil de energică și plină de creativitate!”

„Povestea filmului ‘Ca fetele’ este una plină de umor, dar și de profunzime emoțională. Rolul lui Berti m-a atras pentru că este un personaj complex, cu multe straturi. Mi-a plăcut să explorez vulnerabilitatea și umorul său, dar și modul în care interacționează cu ceilalți în poveste. Am simțit că am multe de spus prin intermediul acestui personaj și că mă pot exprima în moduri noi și surprinzătoare. (…) Berti este un personaj care, la prima vedere, pare plin de încredere și exuberanță, dar care ascunde și o latură sensibilă și reflexivă. Este genul de om care își folosește umorul ca un scut pentru a-și proteja vulnerabilitățile. În esență, Berti este o persoană căutându-și locul în lume, dorind să fie acceptat pentru cine este cu adevărat.”, a dezvăluit Emil Rengle.

Cu ce provocări s-a confruntat dansatorul

Întrebat care a fost cea mai mare cu care s-a confruntat la filmări, Emil Rengle a dezvăluit că i-a fost cel mai dificil să scoată în evidență autenticitatea lui Berti.

„Provocarea principală a fost să aduc la suprafață autenticitatea lui Berti, să fac personajul să fie credibil și real. A trebuit să mă conectez profund cu acele părți din mine care rezonează cu experiențele lui Berti. Cel mai dificil a fost să găsesc echilibrul între umor și emoție, să nu cad în extreme și să păstrez mereu personajul într-o zonă autentică.”, a spus Emil.

„Una dintre cele mai memorabile experiențe a fost când am improvizat o scenă pe platou care a stârnit hohote de râs întregii echipe. Energia pozitivă și chimia dintre noi, actorii, a transformat fiecare zi într-o adevărată aventură.”

Cât despre colegii săi de platou, Emil Rengle a avut doar cuvinte de laudă: „Fiecare dintre colegii mei de platou a fost o sursă de inspirație. De la Maia Morgenstern am învățat despre intensitatea și profunzimea emoțiilor, cum să transmiți mult cu puțin. Adriana Trandafir m-a impresionat cu energia sa vibrantă și umorul contagios, în timp ce Aura Călărașu m-a învățat despre delicatețea și subtilitatea interpretării. Lora și Tiberiu mi-au arătat cum să aduc un suflu proaspăt și modern în jocul actoricesc.

Citește și:
Cum privește Andreea Bălan diferența de vârstă dintre ea și partenerul ei, Victor Cornea: „Îmi văd de fericirea mea'

foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people